Un produs Blogger.
RSS

Daily Bread: 11 mar. 2012

Gandul zilei: Nevoia oamenilor din jurul meu ca eu sa fiu insotit de Dumnezeu ! - Iosua 1:17

Meditatia zilei:

In cartea Iosua citim ca cele 2 semintii si jumatate care au ramas dincolo de Iordan i-au pus o conditie destul de grea lui Iosua pentru ca ei sa vina cu el sa lupte pentru a cuceri teritoriile pe care Dumnezeu a spus ca li le va darui, conditia era ca Dumnezeu sa fie cu Iosua exact cum a fost cu Moise (Iosua 1:16-17). Si intr-adevar a fost: apela s-au despicat, soarele a stat in loc, minuni extraordinare s-au intamplat.

Intorcandu-ne in zilele noastre, Domnul Isus ne-a spus precum lui Iosua (Iosua 3:7) ca El va fi cu noi (Matei 28:20) si ca noi suntem pentru cei nepocaiti ca niste ambasadori, vorbind direct din partea lui Dumnezeu. In jurul nostru vedem atatea persoane buimace, confuze, bolnave care privesc la noi si asteapta ceva de la noi. Stiu despre noi ca suntem pocaiti si asteapta ca Isus sa faca prin noi minuni, dar noi suntem de prea multe ori fara Isus, suntem fara acea insotire pe care cei din jur o asteapta de la noi.

Ilie a fost trimis la o vaduva saraca careia la un moment dat ii moare fiul, iar Ilie, care a fost un om ca si noi, insotit de Dumnezeu face o minune pentru aceasta vaduva: ii aduce copilul la viata, iar vaduva exclama: "Cunosc acum ca esti un om al lui Dumnezeu si cuvantul Domnului in gura ta este adevar !"(1 Imparati 17:17-24).

Cati dintre prietenii nostri nepocaiti sau chiar si cei pocaiti pot spune lucrul acesta despre noi ?
Dragilor, trebuie sa ne punem pe treaba. Este nevoie ca fiecare din noi sa fim insotiti vizibil de Isus pentru ca cei din jur sa exclame ca si vaduva. Avem promisiunile din partea lui Dumnezeu, ne pune la dispozitie puterea si minunile lui, tot ce trebuie sa facem este sa credem ca El le face prin noi.

La final inceputul unui verset, sfarsitul sa-l traim fiecare:"Iata semnele care vor insoti pe cei ce vor crede..."(Marcu 16:17-18).

Melodia zilei:

Jesus Culture - I want to know You

Rugaciunea zilei:

Doamne ajuta-ne sa vedem mai mult nevoia celor din jur de Tine si sa fim insotiti de Tine pentru nevoile lor. Iti multumim ca ne vei ajuta !

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 comentarii:

Misu Radovici spunea...

Multumim ZuLLu pentru slujire!
Multa binecuvantare in tot ceea ce vei face!

Faceţi căutări: