Un produs Blogger.
RSS

Daily Bread: 03 mar. 2012

Pachetul zilei de azi a fost pregatit de beth!
Gandul zilei:
"Caci toti trebuie sa ne infatisam inaintea scaunului de judecata al lui Hristos, pentru ca fiecare sa-si primeasca rasplata pentru binele sau raul pe care-l va fi facut cand traia in trup." 2 Corinteni 5:10

Meditatia zilei:


Judecarea celor credinciosi


O buna perioada de timp am fost confuza in legatura cu judecata, pentru ca, din ce stiam eu, cei mantuiti nu vor mai merge la judecata. Dar in acelasi timp banuiam ca trebuie sa fie un mod prin care vom fi si noi "evaluati", si astfel am incercat sa imi clarific acest lucru. Am gasit versetul din 2 Corinteni 5:10, care spune clar ca toti vor avea parte de judecata, ca sa dea socoteala de binele sau raul pe care l-au facut pe pamant. Dar, e o diferenta la judecarea celor credinciosi. Ea va avea loc cand Hristos va reveni sa-si ia Biserica, si nu va include o osandire data de Dumnezeu, ca in cazul celor necredinciosi. Judecatorul va fi Isus, si va fi dat la iveala gradul de (ne)credinciosie al fiecarui crestin, fara exceptie. Va fi aratat caracterul nostru, cuvintele, lucrarile noastre, atitudinile si gandurile noastre, dragostea sau lipsa ei, faptele noastre tainice, lucrarea si slujba noastra. Astfel, se va vedea cat (nu) am facut pentru Dumnezeu, in lumina inzestrarii, a posibilitatilor si a priceperii ce ne-au fost incredintate.
In urma judecatii vor rezulta un anumit rang, rasplatiri, cinste, castigarea sau pierderea bucuriei.
Stiind toate aceste lucruri, ce-ar trebui sa facem noi in timp ce asteptam revenirea Domnului?
Trebuie, in primul rand, sa ne rugam mai mult, sa fim treji si sa veghem ! Nu doar sa vorbim despre rugaciune, ci s-o practicam, neincetat ! Apoi, sa traim intr-o purtare sfanta si evlavioasa, si sa aratam mila si bunatate celor din jurul nostru, pentru ca la asta am fost chemati !
Nu cred ca ne vom putea scuza in vreun fel de lipsa roadelor in ziua judecatii, pentru ca stim ce avem de facut, avem ceea ce ne trebuie, dar de multe ori, pur si simplu nu facem nimic. Sa ne trezim, si sa fim constienti ca fiecare zi poate fi ultima, acum mai mult ca oricand ! Doamne, ajuta-ne !

Melodia zilei:
 Grup Melos - Ogoarele sunt gata
Ogoarele sunt gata de recolta,
Dar lucratorii sunt asa putini
Ma daruiesc o, Doamne-n intregime
Ca sa culeg recolta dintre spini !



Sunt aici, la dispozitia Ta
Cheama-ma, Te voi asculta.


Suntem noi sare pentru lumea aceasta ?
In intuneric, suntem noi lumini ?
Traim ca Domnu-n vorbe si in fapte,
Sa stie lumea ca suntem crestini ?

E timpul potrivit pentru popoare,
Mai sunt in zgura inca mari comori !
Isus mai cheama oameni in lucrare,
Sa fie azi cu El biruitori !

Rugaciunea zilei:
 Tata, ajuta-ne sa fim constienti ca vom fi trasi la raspundere pentru timpul ce-l irosim. Ajuta-ne sa rascumparam vremea !


Multumim beth pentru slujire!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Faceţi căutări: