Un produs Blogger.
RSS

DB 29 ian.2012

Pachetul zilei de azi 29 ianuarie 2012 a fost postat de catre OverLord!


Gandul Zilei:
"Cuvintele te invata, insa exemplele te pun in miscare." (Anonim)


Meditatia Zilei:
Avem nevoie de cuvinte. E nevoie sa invatam si sa le invatam. Dar ce ne facem cand tot ceea ce avem in viata noastra sunt cuvinte ... ce ne facem cand vorbele sunt cele care ne inconjoara ... cand DOAR ele ... incep sa ne caracterizeze? Ma uit in Scriptura si vad oameni, oameni care au vorbit si au actionat, oameni care au actionat si au vorbit, oameni care doar au vorbit si oameni care doar au actionat. Care sa fie cea mai buna solutie? Rezultatele lor? Marturia lor? Lucrarea lor? Destul de greu de aticipat un raspuns corect pentru ca, la o prima privire, fiecare varianta are grauntele lui de adevar, nu-i asa? Dar haideti sa ne intoarcem putin la gandul zilei de astazi: "Cuvintele te invata, insa exemplele te pun in miscare." Exemplele te pun in miscare ... Isus e exemplul suprem.
A facut apoi a invatat, iar exemplul lui i-a pus pe oameni in miscare. Poate ca mai intai pentru motive egoiste, pentru motive gresite, pentru vindecari, pentru pesti si paini, pentru putin vin sau poate pentru simplu fapt ca ii punea la colt pe "smecherii vremii". Iubit de unii, urat de altii ... a reusit sa devina cel mai de succes exemplu al tuturor timpurilor si cea mai extraordinara contradictie a tuturor timpurilor.
E Printul, e cel ce sta acum, priveste, la mine si la tine ... suntem noi exemple care determinam miscare? Sau ... tot ceea ce suntem ... se reduce la cateva ... vorbe?
Viata noastra este determinata de alegerile pe care le facem, pe care le-am facut si de cele pe care le vom face. Trecutul poate fi iertat, prezentul poate fi sub semnul Printului, iar viitorul ceva ce inca nu ti-ai putut imagina vreodata. Vrei sa fii un exemplu ... sau vrei sa devii (sa ramai) doar vorbe ... vorbe goale?


Melodia Zilei:
CHRISTIAN CITY CHURCH - MORE THAN WORDS LYRICS
Words & Lyrics by Joe Pringle, Ryan Smith and Nikki Fletcher


VERSE 1
Strech out these walls
In to all the earth
With hands of mercy
You taught us how to love.


VERSE 2
Our hearts are in Your house
With ev’ry beat we praise
Your redeeming grace
We’ll see this whole world saved.


PRE-CHORUS
I’m leaving what is old
The former things won’t hold me.


CHORUS
I’m giving more than my words
Love shot down and cleared the slate
Souls set free sing song of praise.


Rugaciunea Zilnica:
TATI iti multumesc si pentru aceasta zi. Iti multumesc pentru ca si astazi imi spui si ne spui: "Te iubesc". Iti multumesc pentru ca esti ceea ce esti. Da-ne intelepciunea necesara sa fim ceea ce trebuie sa fim!
Iti multumesc din nou!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Faceţi căutări: