Un produs Blogger.
RSS

Daily Bread: 26 ian. 2012

Pachetul zilei de azi a fost pregatit de Rubens!
Gandul zilei:
Luca 9:23 –“Apoi a zis tuturor: „Daca voieste cineva sa vina dupa Mine, sa se lepede de sine, sa-si ia crucea in fiecare zi si sa Ma urmeze.”

Meditatia zilei:
In lume poti alege doar intre doua cai: suferinta sau placere. Si cand trebuie sa alegi sa faci lucrurile contrar dorintelor firii pamantesti, inseamna ca te supui unei suferinte. Sa raspunzi frumos cand cineva iti vorbeste urat, sa nu te razbuni cand iti face cineva rau, sa poti sa-ti doresti salvarea oamenilor care nu merita, sa iubesti aproapele ca pe tine insuti si sa renunti la placerile pacatului este imposibil fara puterea ce o avea Domnul Isus. Daca nu te lepezi de sine mai intai, tu n-ai cum sa mergi dupa Domnul Isus. Dar ca sa poti merge dupa Domnul Isus inseamna ca trebuie sa renunti la dorintele tale si sa cauti sa implinesti doar dorintele Lui.
Astfel, daca ai renuntat sa faci voia ta, inseamna ca trebuie sa faci voia altcuiva si acel cineva este Dumnezeu.
Mai spune Domnul ca trebuie sa ne purtam si crucea, si nu o data pe saptamana, ci in fiecare zi.
Asemanator lepadarii de sine este purtarea crucii. In trecut, cand cineva isi purta crucea la propriu, fiindca era condamnat la moarte, el nu se mai gandea la nici un plan de viitor si nu-l mai interesa parerea oamenilor din jur. Soarta lui statea in mainile altcuiva si decizia nu-i mai apartinea lui.
Astfel trebuie sa ne purtam si noi crucea. Zi de zi, clipa de clipa, noi trebuie sa ne lasam calauziti de Domnul, sa ne punem viata in Mana Lui si sa Il lasam pe El sa ia deciziile!
Dumnezeu nu accepta un anumit procent din noi, ci ne vrea 100% pentru El. Iar atunci cand alegi sa fii doar al Lui, adica sa te lepezi de eul tau, sa-ti porti crucea si sa Il urmezi pe El, vei avea cu siguranta de suferit.
Domnul Isus a ales drumul crucii ca sa faca voia Tatalui. Viata Lui a insemnat suferinta, dar nimic nu L-a putut dobori, El fiind biruitor in toate. Doar Christos iti poate da si tie putere sa invingi pe cel rau, sa te lepezi de sine si sa iti porti crucea zilnic. Cere-I ajutor si iti va da!
Glorie Domnului!

Melodia zilei:
Erv Lewis - Must Jesus Bear The Cross Alone?
1. Must Jesus bear the cross alone,
And all the world go free?
No, there’s a cross for everyone,
And there’s a cross for me.
2. The consecrated cross I’ll bear
Till death shall set me free;
And then go home my crown to wear,
For there’s a crown for me.
3. O precious cross! O glorious crown!
O resurrection day!
When Christ the Lord from heav’n comes down
And bears my soul away.

Rugaciunea zilei:
Doamne Tata, in Numele Domnului Isus Te rugam sa ne dai puterea de care avem nevoie ca sa renuntam la voia noastra si sa acceptam doar voia Ta. Ajuta-ne sa ne purtam crucea zi de zi! Iti multumim!


Multumim Rubens pentru slujire!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Faceţi căutări: