Un produs Blogger.
RSS

Daily Bread: 03 ian. 2012

Pachetul zilei de azi a fost pregatit de beth!
Gandul zilei:
Isus inca mai este Raspunsul!

Mediatia zilei:

"Caci chiar daca smochinul nu va inflori, vita nu va da niciun rod, rodul maslinului va lipsi, si campiile nu vor da hrana, oile vor pieri din staule, si nu vor fi boi in grajduri, eu tot ma voi bucura in Domnul, ma voi bucura in Dumnezeul mantuirii mele !"
Habacuc 3:17,18
Aceste versete, interpretate in contextul vremurilor actuale, ne fac sa constientizam importanta modului in care ne raportam la Dumnezeu. E important felul in care noi Il vedem pe Dumnezeu atunci cand nu toate merg cum am vrea. Biblia ne spune ca trebuie sa ne bucuram si in necazuri, trebuie sa aducem lauda lui Dumnezeu in orice vreme.
Stateam si ma gandeam zilele astea la sentimentul tot mai acut de neputinta care cuprinde incet intreaga lume. Am inceput un nou an, dar parca in aer pluteste tot mai sesizabila o teama, teama de viitor, teama de necunoscut, teama de ce va fi maine. Lumea se framanta, oamenii mari, care au destinele atator oameni in maini, privesc cu groaza la statistici, la rapoarte, la dezechilibrul care se instaleaza acum atat de usor in orice domeniu. O singura miscare gresita, si o tara intreaga poate avea de suferit. Traim o criza mondiala, pentru ca timpul e pe sfarsit, si in zadar se straduiesc oamenii sa gaseasca solutii.
Noi, care am cunoscut adevarul, stim de ce se intampla toate aceste lucruri, si nu ne ingrijoram, pentru ca avem nadejde. Dar ce sumbra trebuie sa fie perspectiva unuia care nu-L cunoaste pe Dumnezeu !
Oamenii trebuie sa inteleaga si sa accepte faptul ca numai Dumnezeu mai este solutia. Doar El mai poate da azi pace si speranta, pentru ca totul in lumea asta este fragil, casant, trecator. Nu ne putem pune nadejdea in posesiuni, in lucrurile materiale, nici macar in cei dragi. Pentru ca le putem pierde.
Singura noastra speranta trebuie sa fie Dumnezeu ! Si suntem datori sa le spunem si celorlalti acest adevar, pentru ca noi am fost lasati ambasadori ai unei Imparatii viitoare ! Si nu avem niciun merit ca am primit speranta, si altii nu o au. E Harul Sau ! Sa nu stam deci nepasatori, caci suntem raspunzatori inaintea lui Dumnezeu ! Doamne, ajuta-ne !

Melodia zilei:
The Collingsworth Family - Jesus Is Still The Answer
Some men try so hard to prove
That God's not really real.
While others say they know for sure
His love you can not feel
But I know it's real within my soul
For one day He cleansed and He made me whole
And Jesus is still the answer
For that longing deep in your soul !



Jesus is still the answer
And though time and ages roll,
Jesus is still the answer
He's the answer for your soul.
And though some may say
He doesn't fit with their philosophy
I know Jesus is still the answer
He's always been and always will be !


Some men pretend that things of this world
Have brought them peace of mind
But with the dawn of each new day
New thrills they try to find
But not until they meet the Prince of Peace
Can they ever hope to find relief
And Jesus is still the answer
For a world that's seeking for peace !

Rugaciunea zilei:
Iti multumim, Doamne, ca Tu inca mai esti Raspunsul la framantarile care ne coplesesc!


Multumim beth pentru slujire!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Faceţi căutări: