Un produs Blogger.
RSS

Daily Bread: 10 dec. 2011

Pachetul zilei de azi a fost pregatit de Kostinush!
Gandul zilei:
"A fost nascut de o mama pe care EL a creat-o. A fost purtat de bratele pe care El le-a format. El a plins intr-o iesle, intr-o copilarie fara cuvinte.El Cuvintul fara de care elocventa umana este muta." (Augustin)

Meditatia zilei:
Christmastime ...... o perioada din an frumoasa ,plina de stralucire ,de frumusete,bucurie .... in general tot ce poate fi mai frumos intr-o viata de om ....Si totusi parca ceva lipseste din peisaj ..... se uita sau se trece la subsolul paginii sa fie acolo . Da, Craciunul un moment important si inaltator in istoria omenirii ,un timp in care Dumnezeu a fost cu omenirea si in omenire intr-in mod cum nu s-a mai pomenit pina atunci si nici de atunci incoace ... Si totusi .... acest eveniment pe care l-a marcat si universul intreg prin aparitia in cosmos a unei stele noi .......a stat si in decizia a 2 oameni . Nu stiu cit de mult te-ai gindit la asta dar poate e momentul sa ne gindim ... astazi. Doi oameni intr-o lume indepartata , intr-o tara indepartata , intr-un sat uitat de lume .. Maria si Iosif au de ales sa creada sau sa nu creada ca pot face parte dintr-un plan maret al lui Dumnezeu. Poate ni se pare ca a fost ceva usor pentru Maria sa accepte o sarcina controversata intr-o lume in care putea plati cu viata pentru decizia ei..... o tinara logodita cu un barbat din cite tind sa cred bine vazut in comunitate , vi se pare simplu si usor? Iosif a luat decizia de a fi ocrotitorul lui Dumnezeu pe pamant ..... vi se pare usor ....hmmm... mie nu ... o mare responsabilitate a atirnat pe umerii lui Iosif , a fugit in Egipt pentru ai ocroti viata Domnului .... mare raspundere si mare curaj . Craciunul ... frumoasa sarbatoare ...o sarbatoare a bucuriei ... si totusi pentru 2 oameni Craciunul a fost ziua in care promisiunea lui Dumnezeu a venit prin durerile mari ale nasterii.. prin asumarea responsabilitatii de a fi parintiii unei promisiuni care a schimbat istoria lumii si a universului intreg. Ce este Craciunul pentru tine... doar un ambalaj frumos? Citeva zile de sarbatoare si atit?
Am inteles zilele acestea ca aceasta sarabatoare ar trebui sa fie modul nostru de viata , de traire , Craciunul este viata noastra.... plina de decizii grele de luat , de responsabilitati luate pe umerii nostrii de promisiuni ale lui Dumnezeu care iau nastere in viata nostra in mijlocul durerilor nasteriii..... toate acestea sunt .........Craciunul...... Maria si Iosif ... vietile noastre in mina lui Dumnezeu ..... doua vieti din timpuri indepartate ,dintr-o tara indepartata , dintr-un sat indepartat ...... doua suflete care au acceptat voia lui Dumnezeu, viziunea lui Dumnezeu si prin care s-a schimbat istoria universului !!
Esti tu gata astazi sa accepti Craciunul in viata ta de zi cu zi ? Esti tu gata sa lasi ca viata ta sa faca parte din maretul plan al lui Dumnezeu ? Viziunea LUI pentru viata ta este mareata ! Asteapta doar sa fi gata sa iti asumi responsabilitati, decizii si promisiuni care se nasc in viata ta prin dureri , lacrimi! ESTI GATA?

Melodia zilei:
Michael W. Smith - Son Of God
Son of God, purest light, Lord on high is here tonight
Stamping through, this sacred sky suddenly our eyes behold
Heaven's perfect plan unfold, son of God.

Son of God, love divine, timeless one, steps in to die
Who could dream of such a thing with us now the King of Kings
Man and angels bow and sing, singing Hallelujah, Hallelujah.

We're singing Gloria, Hallelujah
We're singing Gloria, Hallelujah
We're singing Gloria, Hallelujah
We're singing Gloria.

We're singing Gloria, Hallelujah
We're singing Gloria, Hallelujah
We're singing Gloria, Hallelujah
(We're singing Gloria).

We're singing Gloria, Hallelujah
(Emmanuel)
We're singing Gloria, Hallelujah
(Emmanuel)
We're singing Gloria, Hallelujah.

Our God is with us
Emmanuel, our God is with us
(We're singing Hallelujah)
Singing Gloria.

Rugaciunea zilei:
TATA,Creatorul tuturor lucrurilor vazute si nevazute, astazi vin inaintea ta cu multumiri pentru Craciunul pe care l-ai lasat in viata mea, spun doar atit MULTUMESC!


Multumim Kostinush pentru slujire!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Faceţi căutări: