Un produs Blogger.
RSS

Daily Bread: 08 dec. 2011

Pachetul zilei de azi a fost pregatit de olea!
Gandul zilei:
“Ferice de cel ce rabda ispita. Caci dupa ce a fost gasit bun, va primi cununa vietii, pe care a fagaduit-o Dumnezeu celor ce-L iubesc.” Iacov 1:12

Meditatia zilei:
Doua conditii sunt mentionate aici pentru a primi cununa vietii. in primul rind trebuie sa rezistam ispitelor. Urmarea lui Isus in viata de credinta nu aduce dupa sine eliberarea de ispite. Dimpotriva! Exista atacurile in duh, cind trebuie sa trecem prin intunericul, prin ceata incercarilor si a ispitelor. Atunci ni se pare ca Domnul este departe, dar El este aproape de noi. Exact atunci mina strapunsa a lui Isus te tine strins. Dar exista si atacurile in suflet. Atunci suntem instabili din punct de vedere emotional si cadem rapid in depresie. Este insa scris ca Isus Cristos traieste in inimile noastre prin credinta, nu prin sentimente. Si nu in cele din urma exista atacurile in trup, cind suntem atacati de duhurile bolii. Dar Domnul Isus este doctorul cel bun care ne vindeca.
Cea de-a doua conditie pentru a primi cununa vietii este sa iI iubim pe Domnul. Putem sa credem in Isus, sa vorbim despre El cu convingere, putem sa il urmam, dar Domnul este interesat in primul rind de dragostea noastra adevarata. il iubesti pe Isus? Iti bate inima mai repede cind te gindesti la El? Cuvintul lui Dumnezeu ne promite ca Domnul pazeste pe toti cei ce-L iubesc.

Melodia zilei:
The Messengers - Doi parinti
1. Doi părinţi aleargă-n noapte
Să-mplinească ce e scris
Este timpul să se nască
Mesia de mult promis.

Nu sunt locaşuri, doar mica iesle
Ţi-a mai rămas să intri-n ea.
Astăzi mai ai o încăpere
Isuse drag, inima mea.

2. Multe daruri sunt făcute
Pentru oameni pe pământ
Fă un dar azi şi pentru Isus
Inima ta să-i dai zicând:

Pământ şi ceruri cîntă-mpreună,
Mă-nchin şi eu şi Te slăvesc,
O, sfinte Domn ce pentur mine
Azi Te-ai născut, Îţi mulţumesc.

Final: Isus se naşte, slavă, mărire
Cu îngerii îi cânt şi eu,
Tu Te-ai născut şi pentru mine
Îţi mulţumesc, o, Domnul meu. 

Rugaciunea zilei:
Doamne venim in fata Ta si te rugam sa ne ajuti sa rezistam orice ispita si sa te iubim din toata inima ca sa aungem pina la sfirsit pe calea Ta si sa primim cununa vietii.


Multumim olea pentru slujire!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Faceţi căutări: