Un produs Blogger.
RSS

Daily Bread: 1 aprilie

Pachetul zilei de azi a fost pregatit si postat de catre OverLord!
Gandul Zilei:
"Dumnezeu foloseste Cuvantul Sau, oameni si circumstante ca sa ne modeleze. Toate trei sunt indispensabile pentru dezvoltarea caracterului. Cuvantul lui Dumnezeu ne pune la dispozitie adevarul necesar pentru a creste, oamenii lui Dumnezeu ne pun la dispozitie suportul de care avem nevoie sa crestem si circumstantele ne pun la dispozitie mediul de care avem nevoie sa crestem." (Rick Warren)


Meditatia Zilei:
 Esti in mana ocrotitoare a lui Dumnezeu chiar si in mijlocul durerii, despartirii sau dezamagirii. Poate ca ai avut parte de acestea din plin. Daca ma uit in urma am avut si eu portia mea de esecuri, durere sau dezamagiri. Si nu doar o singura data ... Poate de prea multe ori. Kos imi zice de multe ori ca, privind in urma multa durere, multa suferinta si multe dezamagiri sunt prezente acolo. Insa alaturi de aceste lucru stau si bucurii frumoase, lucruri sensibile si, nu in ultimul rand, ... prieteni adevarati.
   Imi vine de multe ori in minte gandul care spune: "Cand esti cu El nimic nu are loc la intamplare". Insa atunci cand Dumnezeu decide sa ramana anonim au loc asa-zisele "coincidente". Un lucru este insa sigur, fiecare tel al lui Dumnezeu va fi dus la indeplinire. In timp ce ma gandeam la lucrurile astea mi-a venit in minte istorioara aceea in care o fetita se grabea la scoala duminicala si spunea in gandul ei faptul ca ar dori sa nu intarzie. Istorioara continua poate intr-un mod simpatic ... copilaresc chiar ... si nu atat prin faptul ca grabindu-se fetita s-a impiedicat si cazand si-a murdarit rochita, ci poate prin ceea ce ea gandeste dupa consumarea evenimentului iar afirmatia ei mi se pare interesanta prin prisma faptului ca acea afirmatie vine din partea unui copil: "Doamne, stiu ca nu vrei sa intarzii la scoala duminicala, insa ... nu trebuia sa ma imbrancesti"! Poate gandurile acestea starnesc in noi zambete, insa de cate ori nu se intampla si cu noi asa. Poate lucrurile se intampla din graba si neatentia noastra. Poate, tocmai prin prisma faptului ca nimic nu are loc la intamplare, Dumnezeu chiar alege sa ne dea cateodata un "branci". De multe ori ne intrebam: "de ce?". Poate pentru ca Dumnezeu incearca sa ne scoata din rutina, poate pentru ca El incearca sa ne faca sa ne depasim temerile. Face aceste lucruri pentru ca El este in control, pentru ca El este cel care are un scop precis pentru fiecare dintre noi. Si nu numai ca are un scop ... El il va duce si la indeplinire!
   In boala, in saracie, in renuntare, in tradare, durere sau dezamagiri NIMIC nu are loc la intamplare. Ridica ochii din pamant, priveste realitatile ... ascuteti acel simt care sa te ajute sa vezi ... ceea ce El vrea ca tu sa vezi ... Confruntati propria realitate ... fii alaturi de cei ce au propria batalie si care parca nu pot sa o duca ... Vezi realitatea in mod obiectiv. In spatele scenei Dumnezeu orchestreaza totul! Cuvantul ne spune ca noi ar trebui sa stim ca toate lucrurile lucreaza dupa planul Sau. Inclusiv cele prin care eu sau tu trecem acum! Asa ca poate ca cel mai bine in astfel de momente ar fi sa nu uiti faptul ca ... "Dumnezeu foloseste Cuvantul Sau, oameni si circumstante ca sa ne modeleze. Toate trei sunt indispensabile pentru dezvoltarea caracterului. Cuvantul lui Dumnezeu ne pune la dispozitie adevarul necesar pentru a creste, oamenii lui Dumnezeu ne pun la dispozitie suportul de care avem nevoie sa crestem si circumstantele ne pun la dispozitie mediul de care avem nevoie sa crestem." (Rick Warren)


Melodia Zilei:
Still (In Control) - Kirk Franklin feat. Doug and Melvin Williams


[Verse 1:]
Lately I've been thinkin'
Thinking 'bout you
And all the things
I've seen you go through
Your mother the kids and
The problems at home
Sorry I wish I could fix what's wrong
I hurt when you hurt and
I cry when you cry
Even the deep ones
Sometimes wonder why am I going through
I'm waiting but still no use


[Chorus:]
He's still in control
He's soverign and He knows
Just how it feels to be afraid
Have folk you love walk away
Be still and know He's still in control


[Verse 2:]
Lately depression
Your job and your life
Weighs on your mind
All day and all night
You know every scripture
And what prayer to pray
Only a fool would think
It'll all go away
But there is a use
For you there's a plan
A High Priest who knows
And who understands what you cannot say
Just a little longer can you wait


[Chorus:]
He's still in control
He's soverign and he knows
Just how it feels to be afraid
Have folk you love walk away
Be still and know He's still in control


[Bridge:]
Don't know what tomorrow will bring
Or if this sickness will ever leave
You can paint a perfect picture
But will it ever look like it used to be
See, one thing I know for sure
This season made you stronger and more mature
Can't you see how far you've come
And when you look back
It's gonna be worth it, oooh


[Chorus]
He's still in control
He's still in control
He's still in control.


Rugaciunea Zilnica:
TATI iti multumesc de faptul ca mai presus de orice circumstante ... te gasesti TU. Iti multumesc nu pentru ceea ce ne dai sau pentru ceea ce asteptam noi de la Tine, ci pentru ceea ce esti si pentru ceea ce ai facut pentru sufletul nostru.
Da-ne intelepciunea si puterea de a vedea lumea prin ochii Tai, de a intelege lucrurile asa cum Tu le aranjazi si mai presus de toate, da-ne priceperea necesara de a intelege scopul final al lucrurilor prin care trecem.
Iti multumesc si te rog sa ramai in vietile noastre, sa ramai in noi!
Multumesc!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Faceţi căutări: