Un produs Blogger.
RSS

Daily Bread: 22 mai 2012

Pachetul zilei de azi a fost pregatit de Swana!
Gandul zilei:
In clipa cand Il vom privi adanc in ochi, Lumina Lui se va asterne peste sufletele noastre si in in stralucirea ei vom vedea scrisul, cu litere de jertfa, al Iubirii: “Te-am sapat pe palmele mele si zidurile tale sunt totdeauna inaintea ochilor Mei...Iata ca Eu fac toate lucrurile noi...Eu voi sterge orice lacrima din ochii tai...” Si alte...si alte promisiuni de acest gen care vor face ca Zambetul Cerului sa prinda radacini adanci in noi.

Meditatia zilei:
Cuvinte care mi-au ramas ca un semn pe inima sunt cele spuse de Ionatan Pirosca intr-o poezie : "Până Te-am întâlnit, toată lumea era intoarsă brusc cu faţa la perete, iar lacrima, şi singură şi-n cete, cutreiera. Atunci - zămbetul a explodat în fâşii...Mi-am amintit deodată Adevăratul Condei care scrie Advărata Lumină pe inima omului, cănd el se închină..."

Poate adevaratele motive pentru care lacrimile noastre nu se mai opresc sunt peretii spre care suntem intorsi: oameni si situati care ne ranesc. Tot cu gandul spre acolo, lacrimile nu vor inceta niciodata sa curga si umbrele vor continua sa acopere viata noastra.

Este nevoie sa ne intoarcem dinspre acestea, sa reintalnim privirile Celui care asteapta rabdator, cu bratele deschise, sa ne readuca zambetul pe inima si in suflet. In clipa cand vom face aceasta, Lumina Lui se va asterne peste sufletele noastre si in stralucirea ei vom vedea scrisul, cu litere de jertfa, al Iubirii: “Te-am sapat in palmele Mele si zidurile tale sunt totdeauna inaintea ochilor Mei...Iata ca Eu fac toate lucrurile noi...Eu voi sterge orice lacrima din ochii tai...” Si alte si alte promisiuni de acest gen care vor face ca Surasul Cerului sa prinda radacini adanci in noi, daca vom continua sa ne lasam cuprinsi in dragostea lui Dumnezeu, dragoste care nu ne va lasa sa stam tristi langa El.

Dumnezeu sa ne cuprinda privirile in ale Lui pentru totdeauna!

Melodia zilei:
Misty Edwards - Eyes For Only You
Your steadfast love has captured My heart
Breaking through the years of My shame
You've quickly become the Lover of My soul
And I tell You it will always be the same

For I have set My heart toward You, Oh Lord
As I dwell in Your courts forevermore
Others call My name and beckon Me to come
Oh but I, I have eyes for only You
I will always have eyes for only You

I sing this song that all others may know
My heart is steadfast, never to be moved
Distractions worthy, Oh they fight for my desire
but my devotion will only be proved

"I am my Beloved's, Oh and He is mine"
These are the words that echo through My soul
"Oh how She loves Him" the Angels do say
Through the ages the story will be told

For I have set My heart toward You, Oh Lord
As I dwell in Your courts forevermore
Others call My name and beckon Me to come
Oh but I, I have eyes for only You
I will always have eyes for only You

Rugaciunea zilei:
 Doamne, te rugam, cuprinde-ne privirile sufletului in Tine pentru totdeauna, astfel incat viata noastra sa fie imprimata de zambetul ce ni-l aduce credinta in promisiunile Tale...


Multumim Swana pentru slujire!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Faceţi căutări: