Un produs Blogger.
RSS

Daily Bread: 11 mai 2012

Pachetul zilei de azi a fost pregatit de ZuLLu!
Gandul zilei:
Psalmul 32:11 - Neprihanitilor, bucurati-va in Domnul si inveseliti-va! Scoateti strigate de bucurie, toti cei cu inima fara prihana!

Meditatia zilei:
Viata este frumoasa exact asa cum este ea !


Zilele aceastea discutam cu o fata de 20 de ani si la un moment dat am observat ca este trista. Am intrebat-o de ce este trista si la ce se gandeste de este atat de trista. Mi-a raspuns scurt:
viata asta
. Replica ei m-a lasat cu gura cascata, chiar nu ma asteptam ca o tanara de 20 de ani, fiind copil al Domnului, avand atatea binecuvantari in viata sa nu gaseasca nici un motiv de bucurie... am ramas putin socat.

Drept raspuns aceste fete i-am zis: "Sti ce este interesant ca David la un moment dat vorbeste despre Dumnezeu ca fiind
Dumnezeul vietii lui
(Ps 42:8) si cu acest Dumnezeu el umbla si putea fi bucuros chiar de era incercat." Cam asta a fost conversatia noastra.

Fiecare din noi avem parte de atatea lucruri in viata pe care nu le intelege, nu le dorim pentru ca ne aduc atata amaraciune si tristete si ne fac sa uitam ca suntem chemati sa ne bucuram pentru ca suntem mantuiti, iar cei mantuiti au o bucurie speciala, ea se numeste bucuria mantuirii.

Daca pana acum ai umblat tot cu fata posomorata este momentul sa te ridici din starea ta si sa vezi ca viata pe care tu o ai nu este o viata trista sau posaca, ci este o viata vie pentru ca ai si tu pe Cineva pe care-L poti numi Dumnezeul vietii tale, iar Cineva spunea: "Eu sunt calea, adevarul si
viata
."

Simti ca nu mai poti si esti tulburat precum David in Psalmul 30, nu uita ca poti sa te apropii de El si El iti va dezlega sacul de jale si te va incinge cu bucurie, iti doresti asta ? Domnul sa te intareasca si sa ne ajute pe toti sa umblam cu fruntea sus mereu si sa fim bucurosi in orice vreme.
Melodia zilei:
 Raze de Lumina - Bucuria vietii
BUCURIA VIEŢII, DOAMNE, TU NE-AI DAT
FERICIRE SFÂNTĂ, NE-AI RĂSCUMPĂRAT.
MULTE SUFERINŢE, CHINURI ŞI DURERI
LE-AI SCHIMBAT, ISUSE-N SFINTE MÂNGÂIERI.



SĂ VINDECE RANA, SĂ RIDICE POVARA,
NU-I NIMENI AŞA CA ISUS!
CU MÂNA SA BUNĂ, PE ORICINE ALINĂ;
NU-I NIMENI AŞA CA ISUS!


LACRIMI DE DURERE FAŢA ŢI-AU BRĂZDAT,
CÂND RĂBDAI PE CRUCE ISUS CRUCIFICAT
SFÂNTĂ BUCURIE LUMII AI ADUS,
PACE ŞI IERTARE ORICĂRUI PĂCĂTOS.

SUFLETUL ÎMI PLÂNGE DE IUBIRE TA.
MULŢUMIRI ŢI-ADUCEM, AZI ŞI PURUREA!
ORICE CLIPĂ-N VIAŢĂ SĂ O FOLOSIM,
ŞI-N LUCRAREA SFÂNTĂ TOŢI SĂ NE UNIM!

Rugaciunea zilei:
Doamne te rugam celor tristi sa le dezlegi sacul de jale si sa-i incingi cu bucurie. Da-ne putere tuturor de a umbla mereu cu fruntea sus, plini de bucurie stiind ca viata noastra esti Tu si in orice moment al vietii noastre esti alaturi de noi. Iti multumim pentru toate. Amin


Multumim ZuLLu pentru slujire!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Faceţi căutări: