Un produs Blogger.
RSS

Daily Bread: 16 feb. 2012

Pachetul zilei a fost pregatit de anadrya!
Gandul zilei:
Numai ia seama asupra ta şi veghează cu luare aminte asupra sufletului tău, în toate zilele vieţii tale, ca nu cumva să uiţi lucrurile pe care ţi le-au văzut ochii şi să-ţi iasă din inimă; fă-le cunoscut copiilor tăi şi copiilor copiilor tăi.(Deuteronom.4.9)

Meditatia zilei:
Citeam primele capitole din cartea Deuteronom şi mi-am dat seama că Domnul,prin Moise a inceput sa reaminteasca poporului Israel ... cum El i-a scos din robia Egipteană şi cum i-a călăuzit în fiecare zi şi noapte,le-a dat apă din stâncă,mană din cer. Cum Dumnezeu a luptat pentru ei,şi totuşi vedem şi citim cum poporul,deseori în loc să rămână credincioşi,să se încreadă în Dumnezeu,atunci când dă de greu începe să cârtească,atât împotriva lui Dumnezeu cât şi împotriva lui Moise.

Mă uit la vremea în care trăim şi găsesc asemanare între noi şi cei din vechime…şi nouă ni s-a întamplat ca atunci când am dat de greu,să uitam repede tot binele pe care ni l-a făcut Dumnezeu şi alegem să ne răzvătim atât faţă de oameni cât şi faţă de El.

Deoarece omul are tendinţa de a uita unele lucruri .... şi mai ales pe cele bune ...(căci, lucrurile rele pe care ni le-au făcut alţii nu le uităm aşa uşor.)…Dumnezeu alege să ne amintească de unde ne-a scos.

Aşa cum poporul Israel trebuia să-şi amintească cum Domnul l-a scos din ţara Egiptului şi noi trebuie să ne amintim cum Dumnezeu ne-a scos din mocirla păcatului şi din mâna lui Satan prin jertfa Domnului Isus pe cruce.


Să ne aducem aminte că Dumnezeu în bunătatea Sa,nu a uitat de noi ci a pregătit un mijloc prin care să putem ieşi din robie.Trebuie să ne amintim că pentru eliberarea noastră din robia păcatului Domnul a plătit un preţ ca noi să fim liberi,să veghem zi de zi,să nu uităm de unde ne-a scot Dumnezeu,să îi mulţumim,să le vorbim celor din jurul nostru despre eliberarea făcută.

Când vei mânca şi te vei sătura,să binecuvantezi pe Domnul Dumnezeul tău,vezi să nu uiţi pe Domnul,pentru că El nu a uitat de tine…şi încă luptă alături de tine ca să te conducă înspre Ţara Eternă.


 


Melodia zilei:

Raul, Raluca si Denis Ursan - Te-am scos cu mana tare din Egipt


 


Rugaciunea zilei:


Tata,iti multumesc pentru toate lucrurile care le faci frumoase la vremea potrivita,iti multumesc ca ne-ai scos din robie,ca ne-ai purtat pe bratele Tale si inca ne porti.Ajuta-ne sa nu uitam,nici una din binefacerile Tale,spre Slava Ta.


 


 


Multumim anadrya pentru slujire! 



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Faceţi căutări: