Un produs Blogger.
RSS

Daily Bread: 29 nov. 2011

Pachetul zilei de azi a fost pregatit de bia4God!
Gandul zilei:
“ Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu"
Iubirea Lui fata de noi este fara egal.Suntem numiti fii ai lui Dumnezeu.Un lucru asa minunat, un gand ce ar trebui sa ne insoteasca in fiecare zi.

Meditatia zilei:

Dumnezeu a daruit pe singurul sau fiu,Isus,care a acceptat sa moara pentru pacatele noastre, pentru ca noi sa putem sa descoperim o noua viata in El,o plinatate a dragostei.
Ce iubire impresionanta!...Sa nu te gandesti la durere,sa nu te gandesti la suferinta..Cred ca este modul prin care Dumnezeu a vrut sa descoperim adevaratul sens al dragostei. Dumnezeu este dragoste. asa l-am descoperit pe El. Pentru ca nimeni nu-L vasuse vreodata, Isus ni l-a facut cunoscut.Scopul lui Isus pe pamant a fost de a arata dragostea Tatalui prin fiecare lucru pe care l-a facut.
Domnul Isus spunea: "Dumnezeu M-a uns sa vestesc saracilor Evanghelia; M-a trimis sa tamaduiesc pe cei cu inima zdrobita, sa propovaduiesc robilor de razboi slobozirea si orbilor capatarea vederii sa dau drumul celor apasati'" (Luca 4:18). Aceasta a fost lucrarea Sa.
Dragostea lui Dumnezeu in inimile noastre da sens vietii noastre pe acest pamant,ne face constienti ca avem nevoie sa daruim pentru a fi impliniti.
Iubirea Lui fata de noi este fara egal.Suntem numiti fii ai lui Dumnezeu.Un lucru asa minunat, un gand ce ar trebui sa ne insoteasca in fiecare zi
.

Melodia zilei:
Samuel Herrera - Impresionante Amor

Rugaciunea zilei:
Tata,intareste-ne inima cu pacea Ta si umple-ne cu dragostea Ta minunata.Vrem sa descoperim adevaratul sens al dragostei,pentru a putea sa fim gata sa infaptuim lucrurile la care Tu ne-ai chemat.


Multumim bia4God pentru slujire! 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Faceţi căutări: