Un produs Blogger.
RSS

Daily Bread: 20 iun. 2012

Pachetul zilei de azi a fost pregatit de Kostinush!
Gandul zilei:
Si sa-L cunosc pe El si puterea invierii Lui, si partasia suferintelor Lui, si sa ma fac asemenea cu moartea Lui;(Filipeni.Cap3.Vs.10)

Meditatia zilei:
 Sunt intr-o tacere in viata mea din toate punctele de vedere ....am constatat ca este asa de greu sa stai cu intreaga ta viata in tacere inaintea DOMNULUI ...CREATORUL ! Toata viata imi este descoperita si nu pot sa fug nicaieri ...
Am inteles un lucru si e destul de clar ...pentru mine cel putin ..Cand TATA te vrea cu totul pentru El va face in asa fel incat sa fie exact asa ...oricat ne--am lupta sa iesim din situatii care parca ne tin pe loc din alergarea nostra zilnica ,ne vrea numai pentru El cu atata pasiune si gelozie incat va aduce circumstante in vietile noastre in care vom fi doar noi ( eu si tu) goi si descoperiti sii... EL.
NU stiu cati dintre noi intelegem cine suntem ....si ce scop are viata noastra ....pe multi i--am intrebat .."CARE ESTE SCOPUL VIETII TALE DE CRESTIN? .....si majoritatea mi-au raspuns simplu ...SA AJUNG IN CER !"Hmm... nu stiu de ce dar de fiecare data cand primeam acest raspuns sufletul meu se intrista pana la mormant ...Mai tarziu am inteles ..".De ce".
Astazi ti se adreseaza si tie aceeasi intrebare ....care este scopul vietii tale ...?
M-am intrebat de multe ori ce e gresit cu raspunsul acesta ....si am inteles ca daca numai pentru atata a murit Domnul Meu atunci suntem pierduti....!
CHRISTOS ne intreaba ...Numai pentru atat mi--am dat viata pentru voi? sa va duc intr--un alt loc in care veti trai "regeste?".
Oare ...TU crestinule ..copilul meu nu vrei mai mult de atat de la MINE? NU MA VREI PE MINE ?

CRUCEA nu ne da un CER ...ne da mai mult de atat ....ne imbraca cu EL ...si atunci devenim EL ...Scopul vietii noastre este EL ..ISUS ...nu un CER sau alte binecuvantari .. de alt gen ...

A murit pe acea cruce si a inviat ca EL ..CREATORUL sa se poata naste in noi ..sa ia fiinta un om cu caracterul LUI ....sa dorim doar fiinta LUI ..ceea ce este EL si sa ne lasam transformati de EL ...acesta este scopul unui crestin ...SA IL CUNOASTEM PE EL SI PUTEREA INVIERII LUI ....

Atuncii copii LUI (eu si tu) vom cunoaste cu adevarat libertatea ..ce inseamna sa fi cu adevarat liber ...vei face si voi face lucruri mai mari decat a facut EL ....

CE SUNT EU PENTRU TINE ...COPILUL MEU ? M-am daruit tie cu toata FIINTA MEA in moarte si in viata fii liber sa traiesti in MINE !

ESTI LIBER CU ADEVARAT?


Esti liber sa traiesti in EL ...sa fii EL ...umblarea ta sa fie ca a LUI ...de ce iti este asa de greu sa renunti (tu si eu) la identitatea de pacatos si sa o luam pe a LUI de om liber?!


ACEASTA ESTE CRUCEA! EL in noi Si noi in EL !

Melodia zilei:
 Hillsong - In Your Freedom
I search for You God of strength
I bow to You in my brokenness
And no other King could have so humbly come
To save my soul and heal my heart
I have nothing more than all You offer me
There is nothing else that’s of worth to me
And I love You Lord
You rescued me
You are all that I want
You’re all that I need
I pray to You God of peace
I rest in You my cares released
I have nothing more than all You offer me
There is nothing else that’s of worth to me
And I love You Lord
You rescued me
You are all that I want
You’re all that I need
In Your freedom I will live
In Your freedom I will live
I offer devotion, I offer devotion.

Rugaciunea zilei:
 Sa ne rugam si sa ii incurajam cu vorbele si inimile nostre pe cei care au examene in perioada aceasta ....Domnul Dumnezeu sa ii intareasca ...sa le ia frica si spaima sa poata sa isi aduca aminte tot ce au invatat . Doamne tu sa lasi pace si liniste peste inimile si mintile lor. Ajuta--i Doamne sa te vada in viata lor ....in mijlocul focului examenelor. AMINMultumim Kostinush pentru slujire!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Faceţi căutări: