Un produs Blogger.
RSS

Daily Bread: 28 sept. 2011

Pachetul Daily Bread pentru 28 septembrie 2011 a fost pregatit de EweLyne!
Gandul zilei:
1 Corinteni 4:2 :”Incolo, ce se cere de la ispravnici este ca fiecare sa fie gasit credincios in lucrul incredintat lui”

Meditatia zilei:
1 Corinteni 4:2 :”Incolo, ce se cere de la ispravnici este ca fiecare sa fie gasit credincios in lucrul incredintat lui”
In ultimul timp, m`am gandit din ce in ce mai mult la lucrurile pe care Dumnezeu le`a investit in mine, si parca uneori mi`e asa greu sa`mi dau seama cum pot folosi lucrurile la care sunt buna, pentru Dumnezeu. Si poate ma intreb :“ok … Doamne.. cu vocea … nah ..cant in Biserica, Te laud… cant acasa, ma cresc si ma aduc mai aproape de Tine, incurajez si pe ceilalti, dar… cu celalalte daruri ale mele.. cum Te pot lauda pe Tine?”. Sau mai bine spus, cum Iti pot fi credincios in lucrul pe care mi L-ai incredintat? Poate scrii frumos, poate faci fotografii frumoase, poate vorbesti frumos, poate esti foarte bun la matematica, informatica, poate esti bun la incurajari , poate esti bun la ascultat, poate ai o inima extraordinar de sensibila… toate lucrurile acestea ti`au fost incredintate de Dumnezeu. Tu nu ai facut nimic sa ai darul acesta in tine. Da, e adevarat . poti investi in el si il poti creste, sau totodata il poti ingropa desi atunci cand gandul il viziteaza, iti tresalta inima caci stii ca e ceea ce iti place sa faci. Cauta sa vezi ce poti face cu aceste daruri poate nu la fel de evidente, si vezi cum poti fi credincios Lui Dumnezeu in aceste lucruri. Dumnezeu ti le`a incredintat cu un scop. Roaga`L sa iti arate scopul, si sa iti dea puterea sa fii credincios . Asta e si rugaciunea mea, si Dumnezeu de mult bate la usa inimii mele sa realizez cate lucruri frumoase, a investit in mine, si poate stiu ce imi place, poate stiu la ce sunet inima mea vibreaza, dar El vrea ca acest lucru SA VIBREZE SPRE SLAVA LUI!

Melodia zilei:
Passion - Here For You
Let our praise be Your welcome
Let our songs be a sign
We are here for You, we are here for You

Let Your breath come from heaven
Fill our hearts with Your life
We are here for You, we are here for You


To You our hearts are open
Nothing here is hidden
You are our one desire
You alone are holy
Only You are worthy
God, let Your fire fall down

Let our shout be Your anthem
Your renown fill the skies
We are here for You, we are here for You

Let Your Word move in power
Let what's dead come to life
We are here for You, we are here for You

Let it fall

We welcome You with praise
We welcome You with praise
Almighty God of love
Be welcomed in this place

Rugaciunea zilnica:
Ajuta`ma Doamne , ca lucrurile la care sunt bun si imi plac, sa vibreze spre Slava Ta!

Multumim EweLyne pentru slujire!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Faceţi căutări: