Un produs Blogger.
RSS

Meditatia Saptamanii 52/2016

Gandul Saptamanii:
"Dorinta de a inova, de a imbunatati, de a crea si de a gasi o cale mai buna, toate sunt caracteristicile leadershipului ... Fiecare dintre noi ar trebui sa depuna efort pentru a-si atinge propriul potential."
John C. Maxwell

Meditatia Saptamanii:

Imi place mult acest gand al lui John Maxwell prin care se afirma ca: "Dorinta de a inova, de a imbunatati, de a crea si de a gasi o cale mai buna, toate sunt caracteristicile leadershipului ... Fiecare dintre noi ar trebui sa depuna efort pentru a-si atinge propriul potential."
De ce?

Pai, ca si parafrazare, as spune eu in completarea acestei idei, ar trebui depus efort in A CUNOASTE SI A SCOATE LA LUMINA potentialul tau personal si, bineinteles, al celor din jurul tau, pentru ca, nu-i asa, oricine ai fi, cum cum ti-ai putea atinge potentialul daca nu ti-l cunosti. Trebuie sa te ridici, si facand lucrul asta trebuie sa ridici impreuna cu tine si pe cei din jurul tau. Nu e DOAR despre tine si povestea ta. E vorba de o poveste comuna ... o poveste a conlucrarii inspre ceva mai mult decat propriul sine ... ceva mai mult decat tenebrosul EGO!
Din fericire povestea mea si a ta ... povestea noastra a fost, este si va fi descrisa cel mai bine prin intermediul a doua tipete: unul din ieslea Betleemului (am venit!!!) si celalalt de pe lemnul din Golgota (s-a ispravit!!!)! 

Melodia Saptamanii:


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Faceţi căutări: