Un produs Blogger.
RSS

Meditatia saptamanii 51/2016

Gandul Zilei:
"Gaseste curajul de a fi tu insuti, chiar daca nu stii cine esti!" (P.Coelho)

Meditatia Zilei:
Curajul este una din cele mai inalte valori pe care poti sa le posezi. Si asta nu pentru ca ai deveni dintr-o data un supererou si toata lumea ar fi in delir, pentru aclamare, adulare si alte astfel de aspecte. Ci pentru simplu fapt ca nu iti va fi teama sa vezi cine esti, unde esti, in ce stare esti ... si sa incerci in mod real ... si curajos ... sa devii altceva, sa faci pasii necesari pentru a deveni ceea ce ai fost creat sa fii.
Poate ca iti va fi greu sa incepi, poate ca in ciuda curajului, in inima si in sufletul tau e, totusi, si o mica urma de indoiala. Ei bine in cazul asta ai nevoie de o mica incurajare din partea CUVANTULUI. Iar EL iti spune astazi ceva minunat: "Nu ti-am dat Eu oare porunca aceasta: Intareste-te si imbarbateaza-te? Nu te inspaimanta si nu te ingrozi, caci Domnul Dumnezeul tau este cu tine in tot ce vei face." (Iosua 1:9)
Nu-ti pierde unicitatea, nu-ti vinde binecuvantarea de a fi ceva unic si original pentru blidul de linte al conformismului, al sablonarii si a notiunii de "get in line".
Tu trebuie sa ramai unicat! Trebuie sa ramai asa cum ai fost creat inca de la inceput: FOARTE BUN!

Melodia Zilei:


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Faceţi căutări: