Un produs Blogger.
RSS

Pachet DB: 29 ianuarie 2014

Gandul Zilei:
“Enthusiasm is one of the most powerful engines of success. When you do a thing, do it with all your might. Put your whole soul into it. Stamp it with your own personality. Be active, be energetic and faithful, and you will accomplish your object. Nothing great was ever achieve without enthusiasm.” (Entuziasmul e unul din cele mai puternice motoare ale succesului. Cand faci un lucru fa-l cu toata puterea ta. Pune tot sufletul tau in el. Stampileaza-l cu propria-ti personalitate. Fii activ, fii energetic si credincios si iti vei indeplini obiectivul. Nimic maret nu a fost vreodata atins fara entuziasm.)
Ralph Waldo Emerson

Meditatia Zilei:
Intr-o zi ca azi nu pot sa nu remarc faptul ca entuziasmul e un lucru din ce in ce mai tabu in societatea in care traim. Facem lucruri pentru ca trebuie sa le facem. Ne lamentam peste masura si tragem de noi mai ceva decat de niste animale care prin natura lor par a fi incapatanate si lenese. De abia asteptam sa se termine ceea ce trebuie sa facem, asteptam cu nerabdare sa scapam de corvoadele zilnice. Si ce e mai trist cam totul a devenit o corvoada. Imi plac mult gandurile exprimate prin vorbele lui Ralph Waldo Emerson care spune: "Entuziasmul e unul din cele mai puternice motoare ale succesului. Cand faci un lucru fa-l cu toata puterea ta. Pune tot sufletul tau in el. Stampileaza-l cu propria-ti personalitate. Fii activ, fii energetic si credincios si iti vei indeplini obiectivul. Nimic maret nu a fost vreodata atins fara entuziasm."
Nu-i asa ca e atat de contrastant cu ceea ce vedem in jurul nostru? Dar ce ne facem cand observam ca entuziasmul incepe sa lipseasca dintre noi cei ce ar trebui sa fim plini de entuziasm? Ce ne facem cand ceea ce noi trebuie sa facem devine corvoada, asteptam cu atat de multa nerabdare sa se termine si sa scapam? Ce se intampla atunci cand noi ... ne-am plictisit de "jucaria" favorita si ne facem ca o uitam pierduta undeva intr-un colt?
Relativ multe intrebari ...
Insa asta vreau sa fie provocarea personala pentru mine si pentru tine care citesti aceste randuri. Implica-te total, da tot ce ai mai bun, pune suflet in tot ceea ce iti e dat ... implica-te asa cum sti si poti mai bine ... cu siguranta nu vei regreta.
Chiar daca in jurul tau tot ceea ce vezi e ceea ce am descris mai sus ... TU FA o NOTA DISCORDANTA! Nu esti singur. Mai sunt si ALTII ca tine!

Melodia Zilei:
Coty Sloan - "It Might Be Hope" Lyrics

You do your work the best that you can 
You put one foot in front of the other 
Life comes in waves and makes it's demands 
You hold on as well as your able 

You've been here for a long long time 

Hope has a way of turning it's face to you 
Just when you least expect it 
You walk in a room 
You look out a window 
And something there leaves you breathless 
You say to yourself 
It's been a while since I felt this 
But it feels like it might be hope 

It's hard to recall what blew out the flame 
It's been dark since you can remember 
You talk it all through to find it a name 
As days go on by without number 

You've been here for a long long time 

Hope has a way of turning it's face to you 
Just when you least expect it 
You walk in a room 
You look out a window 
And something there leaves you breathless 
You say to yourself 
It's been a while since I felt this 
But it feels like it might be hope.

Rugaciunea Zilnica:
TATI iti multumesc pentru ce esti pentru fiecare dintre noi si pentru cine esti in fiecare dintre noi. Ajuta-ne sa intelegem valoarea entuziasmului si sa presaram tot ceea ce facem cu entuziasm, suflet si personalitate. Iti multumesc! Amen.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Faceţi căutări: