Un produs Blogger.
RSS

Pachet DB: 23 ianuarie 2014

Gandul Zilei:
"In a time of universal deceit, telling the truth is a revolutionary act." (Intr-un timp de minciuni universale, a spune adevarul e un act revolutionar.)
George Orwell

Meditatia Zilei:
Ne uitam in jurul nostru intr-o vreme ca aceasta, incercam sa strabatem prin noianul de vacarm ce incearca sa ne asurzeasca, sa ne acopere auzul, vazul, capacitatea de a gandi, judeca sau relationa. Ne ascundem dupa masti, jucam roluri, am devenit experti in a ne retrage la "cochilia" noastra ... fugim si ne cuibarim intr-un colt, haituiti de tot ceea ce se intampla in jurul nostru. A spune adevarul in asemenea vremuri e conform afirmatiilor lui George Orwell "un act revolutionar". Si cum sa nu fie asa. Cand vedem tot ce se intampla in jurul nostru, cand luam in mana "manualul vietii" si vedem corelatii atat de izbitoare intre atunci si ... acum. E greu sa iesi din colt, e greu sa renunti la carapacea care iti ofera o protectie atat de buna, e greu sa lasi in urma teama, frica, gandurile care te macina si care iti spun ... soptindu-ti rece si taios ... cum ca nu ai avea nici o sansa. E greu! Dar nu imposibil. E Cineva langa tine, e cineva chiar inauntrul fiintei tale care iti sopteste ca nu esti singur, ca nu trebuie sa te temi. 
Ridica-te! Paseste cu incredere! Ce inspiratie si incredere iti aduc cuvintele care spun: "Veti cunoaste adevarul si adevarul va va face slobozi" sau cuvinte ca: " ... iata ca Eu voi fi cu voi" ... Ce ai putea avea mai mult nevoie sa stii ...
E greu sa stai in adevar cat toti din jurul tau jongleaza cu nuantele de gri, e dificil sa accepti si sa sustii adevarul cand tot ceea ce ti se pune inaintea ochilor e, de obicei, un negru mai mult sau mai putin intunecat. E greu! Asta spunem de fiecare data, incercand sa ne justificam pozitia pe care o avem, in care am ajuns si in care poate, de cele mai multe ori, ne complacem.
Si asta pentru ca cei din jur ne sunt prieteni, cunoscuti de mult timp, poate chiar persoane cu care intindem mainile spre cer si pe care nu am vrea sa le suparam pentru ca nu-i asa ... ar trebui sa traim in "liniste si pace cu toti oamenii".
Insa aici nu e vorba despre acea liniste si de acea pace ... ci de teama de a nu fi poate marginalizati, pusi la colt si aratati cu degetul. Ei bine, nu ai fi nici primul si cu siguranta nici ultimul caruia sa i se intample asta. Insa in final tot ceea ce conteaza e rezultatul final. Iar rezultatul final s-ar putea rezuma in cateva cuvinte extraordinare exprimate de nimeni altul decat Pavel: " ... sa ramaneti in picioare dupa ce veti fi biruit totul"!
Nu uita: "Intr-un timp de minciuni universale, a spune adevarul e un act revolutionar." (George Orwell) S-ar putea ca in aceasta lupta sa existe set-back-uri insa poate ca tocmai acest lucru te va ajuta sa te ridici sa corectezi lucrurile care poate nu au functionat tocmai bine, pentru ca in final sa iesi invingator. "Este nevoie de infrangere ... pentru a ne face invincibili. Ea formeaza in noi acea natura eroica care ne face sa ne ridicam deasupra obstacolelor. Henry Ward Beecher spunea referitor la acest lucru urmatoarele: "Nu-ti fie teama de infrangere, pentru ca nu esti niciodata mai aproape de victorie ca atunci cand esti infrant pentru o cauza buna."
Ramai in Adevar! Ramai in picioare! Ramai invingator!

Melodia Zilei:
Casting Crowns - "Voice Of Truth" lyrics

Oh what I would do to have
The kind of faith it takes to climb out of this boat I'm in
Onto the crashing waves

To step out of my comfort zone
To the realm of the unknown where Jesus is
And He's holding out his hand

But the waves are calling out my name and they laugh at me
Reminding me of all the times I've tried before and failed
The waves they keep on telling me
Time and time again. 'Boy, you'll never win!'
"You'll never win"

But the voice of truth tells me a different story
And the voice of truth says "Do not be afraid!"
And the voice of truth says "This is for My glory"
Out of all the voices calling out to me
I will choose to listen and believe the voice of truth

Oh what I would do to have
The kind of strength it takes to stand before a giant
With just a Sling and a stone
Surrounded by the sound of a thousand warriors
Shaking in their armor
Wishing they'd have had the strength to stand

But the giant's calling out my name and he laughs at me
Reminding me of all the times I've tried before and failed
The giant keeps on telling me
Time and time again "boy, you'll never win!
"You'll never win"

But the stone was just the right size
To put the giant on the ground
And the waves they don't seem so high
From on top of them looking down
I will soar with the wings of eagles
When I stop and listen to the sound of Jesus
Singing over me

I will choose to listen and believe the voice of truth.

Rugaciunea Zilnica:
TATI iti multumesc pentru faptul ca ne iubesti cu o iubire vesnica. Iti multumesc pentru ca desi ne temem, ne ascundem, alegem de multe ori sa fugim ... iti multumesc pentru ca Tu inca ne spui ca esti si vei fi cu noi, ca ne pregatesti lucruri extraordinare pe care le asezi inaintea noastra. Iti multumesc pentru ca ne incurajezi si ne echipezi pentru a putea atinge potential maxim. Iti multumesc pentru ca ne pastrezi in Adevar ... si prin EL ne daruiesti libertatea de a actiona. Iti multumesc pentru ceea ce esti, pentru ceea ce faci, pentru ca ramai TATAL nostru. Iti multumesc. Amen!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Faceţi căutări: