Un produs Blogger.
RSS

Pachet DB: 9 martie 2013


Gandul Zilei:
"Never give up, for that is just the place and time that the tide will turn." (Nu renunta niciodata, pentru ca atunci este locul si timpul in care lucrurile vor lua o alta intorsatura.)
Harriet Beecher Stowe

Meditatia Zilei:
Te-ai gandit vreodata de ce EL ne-a inzestrat cu abilitatea de a visa ... sau a spera?Te- ai intrebat vreodata de ce noi ca si oameni de agatam de ultima farama care ne poate ajuta sa trecem peste situatiile dificile? Daca ar fi sa privesti in urma ... si sa vezi totul ca intr-o oglinda poate a-i fi surprins de modul in care ai reactionat in momentele dificile, in momentele de confruntare ...
Poate a-i ramane surprins de ceea ce te-a ajutat sa mergi mai departe. Poate ca acum privind acolo la acel moment, la acea situatie ... esti absolut uimit de ceea ce s-a-ntamplat ... de reactiile avute, de efectul si finalitatea acelor situatii.
De ce e important sa visezi, sa speri ... sa te increzi? Poate pentru ca atitudinea cu care abordam situatiile de viata ... e determinanta in modul in care se finalizeaza acele situatii. Va spun cu cea mai mare sinceritate ... au fost momente in viata in care pesimismul a fost driving-force-ul vietii mele ... iar rezultatele au fost ... nici nu mai vreau sa ma gandesc cum au fost. Insa in momente cruciale ... am invatat optimismul, am invatat sa visez, am invatat sa sper ... si incet-incet atitudinea pesimista a facut loc pozitivismului, sperantei ... si automat lucrurile, situatiile au inceput sa prinda alt contur.
Am fost atat de aproape de atat de multe ori de a renunta ... la extraordinar de multe (si nu ma refer aici doar la lucruri) ... si totusi nu am facut-o. De ce? Pentru ca in mine e sadita aceasta abilitate de a visa, de a spera, de a ma agata de acea ultima farama, de acel gand ce asigura ... in cele mai nebanuite moduri, prin cele mai nebanuite situatii ... puterea de a mai face un pas, apoi ... inca unul. "Nu renunta niciodata ... lucrurile vor lua o alta intorsatura." spunea Harriet Beecher Stowe ... si cat de adevarat. Poate nu era atat de interesant insa modul in care e construita aceasta scurta fraza mi-a atras privirea: "Nu renunta NICIODATA ...". Poate daca ar fi zis doar nu renunta sau incearca sa nu renunti nu ar fi capatat o importanta asa de mare in ochii mei ... insa acel niciodata e din punctul meu de vedere "cheia" acestui gand.
De ce sa nu renunti niciodata? Cum sa pastrezi acel niciodata activ atunci cand vine vorba de a nu renunta? Simplu (sau cel putin asa ar trebui sa fie, simplu, dar nu simplist) ... Joyce Meyer spunea referitor la astfel de situatii urmatoarele: "Mintile pozitive, pline de credinta si speranta, produc vieti pozitive."
Cheia e destul de simpla (insa repet, nu simplista) ... cheia e, oarecum, la dispozitia ta ...
Urmatoarea miscare e a ta!!! Ce vei face? Cum vei reactiona? Cum vei privi lucrurile de acum inainte? Jack Hyles lansa urmatoarea provocare: "Traieste in asa fel incat atunci cand te regasesti, sa te califici inca pentru a fi tu insuti. (So live that when you find yourself, you will still be qualified to be yourself.)
Decizia e a ta ... 100%!

Melodia Zilei:
The Glorious Unseen - The Hope That Lies In You Lyrics
Songwriters: Patrick Copeland, Benjamin Crist, Ben Harms, Ryan Stubbs, Jonathan Todryk

We can hear the sound of all creation sing
A song to heal the earth, a song to spark a dream
Where are you optimists? We need your strength in this
There's a stirring in your soul that cannot be controlled
This is the hope that lies in You

We can hear the sound of all the earth rejoice
With angels all around lifting up their voice
Where are you hopeful ones? Have we come undone?
There's a stirring in your soul that cannot be controlled
This is the hope that lies in You
This is the hope that lies in You

And through all the questioning You've been the hope in me
Despite uncertainty You've been the only constant thing
And when I'm struggling You keep on loving me the same
This is the hope that lies in You

Hallelujah, hallelujah
(This is the hope that lies in You)
Hallelujah, hallelujah

Hallelujah, hallelujah
(Come down, we need Your hope to come down)
(We need Your grace to pour out)
(We need Your love to shine down)

Hallelujah, hallelujah
(Come down, we need Your hope to come down)
(We need Your grace to pour out)

Hallelujah, hallelujah
(Come down, we need Your hope to come down)
(We need Your grace to pour out)
(We need the face of God now)
Hallelujah, hallelujah

Rugaciunea: Zilnica:
TATI iti multumesc pentru ca esti, vei fi si vei ramane TATICUL nostru.
Iti multumesc pentru fiecare zi pe care ne-ai daruit-o si pe care am putut sa o traim pentru Tine si in Tine. Iti multumesc ca esti si vei ramane in noi ... iti multumesc ca suntem si ramanem in Tine.
Iti multumesc pentru ca Tu esti cel ce ne dai puterea sa visam, sa speram ... sa ne incredem chiar si atunci cand situatiile par a fi de netrecut. Iti multumesc pentru ca in Tine suntem mai mult decat biruitori.
Sufletul meu iti multumeste ... si ramane ascuns cu Tine ... in Tine!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Faceţi căutări: