Un produs Blogger.
RSS

Pachet DB: 19 martie 2013


Gandul Zilei:
“Pastreaza-ti visele vii. Intelege ca pentru a realiza ceva trebuia sa ai credinta si incredere in tine, viziune, munca, determinare, si daruire. Aminteste-ti ca toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred.” 
Gail Devers

Meditatia Zilei:
Visator in ziua de azi? Nu cred ca cineva are nevoie de o asemenea "eticheta" plasata pe forehead. Sa ti se arunce in fata ca esti o persoana visatoare ... s-ar putea sa doara.
Si totusi, daca nu mai avem puterea sa visam, daca nu mai avem puterea sa credem si sa ne incredem ... daca nu mai avem viziunea aceea speciala asupra lucrurilor, faptelor, locurilor sau a relatiilor ... daca nu mai avem nimic din toate astea ... pana la urma ce ne mai ramane?
Visul nu trebuie sa ramana vis ... el trebuie insotit de viziune, credinta, determinare si daruire ... si WOW ... ce poate iesi dintr-o astfel de combinatie! Puteti sa ma credeti pe cuvant ... stiu ce vorbesc! Insa e nevoie de mult curaj, de multa disciplina pentru a nu ramane doar la vise frumoase care sa te rupa de realitate si sa te tina prizonier al unor imagini izvorate din dorinte neimplinite. Mult curaj ... si multa disciplina. E asa cum spunea o persoana candva ... un anonim ... "Viziunea, asemenea curajului si disciplinei, este o trasatura care poate fi dezvoltata de oricine se straduieste sa o faca parte a vietii lui de zi cu zi ... Doi oameni pot privi printre "zabrelele inchisorii" si pot vedea fie noroiul curtii, fie stelele ... Tu ce vezi in viitorul tau?"
Provocatoare intrebare ... nu-i asa? Poate ca azi e ziua in care aceasta intrebare trebuie sa fie un imperativ prezent la care sa oferi un raspuns. S-ar putea sa nu-ti placa raspunsul, s-ar putea sa nu fii de acord cu locul sau pozitia in care esti sau in care ai fost pus tu ca om ... ca persoana. S-ar putea sa fii plin de indignare sau poate la pol opus ... plin de compasiune si sa iti pui intrebarea cum vei pasi inainte prin acest hatis de sentimente contradictorii. Ei bine John R.W. Stott spunea un lucru interesant, si anume: "Indignarea si compasiunea formeaza o combinatie puternica. Ele sunt indispensabile pentru viziune si, prin urmare, conducerii."
Daca azi vrei sa faci ceva in privinta asta ... daca astazi vei voi sa spui din nou ... ca visezi, ca vrei sa realizezi ceva, ca vrei sa crezi si sa te increzi ... atunci viziunea care iti va fi oferita va produce in tine acea schimbare ce te va determina sa muncesti si sa te daruiesti acelei viziuni, acelui vis.
Nu renunta niciodata, urca inca o treapta ... si inca una ... si inca una!
In final, la capatul scarii acestei ... vei fi primit cu bratele deschise ... vei primi acea imbratisare pe care o astepti de atata timp ... si vei auzi acele cuvinte extraordinare: "Bine ai venit acasa! Ma bucur ca esti aici impreuna cu Mine!"

Melodia Zilei:
BILL GAITHER, LARNELLE HARRIS, JON MOHR, GARY MCSPADDEN AND GAITHER VOCAL BAND – DREAM ON LYRICS

When Joseph was a little boy he was driven by his dreams
God spoke to him, told him that He'd chosen him
And when others didn't understand Joseph still believed
And trusted Him, trusted and was willing to.

Dream on when the world just doesn't believe
God has promised never to leave him alone
Dream on, follow hope wherever it leads
In the seed of dreams there's promise of the dawn.

Dare to listen for the music
Keep on following the star
Morning can't be far
Dream on.

There's not a valley deep enough that He can't lead you through
He'll walk with you, walk the roughest roads with you
No mountain ever rose so high that you can't climb with Him
And stand up tall, stand and look down on it all.

Dream on when the world just doesn't believe
God has promised never to leave you alone
Dream on, follow hope wherever it leads
For in the seed of dreams there's promise of the dawn.

Dare to listen for the music
Keep on following the star
Morning can't be far
Dream on.

Dare to listen for the music
Keep on following the star
Morning can't be far
Dream on, dream on, dream on.

Rugaciunea Zilnica:
TATI iti multumesc pentru ca esti prezent zi de zi in viata noastra. Iti multumesc pentru ca esti si vei ramane TATICUL nostru. Iti multumesc ca ne-ai inzestrat cu aceasta abilitate extraordinara de a visa, de a crede si de a ne increde in Tine. Iti multumesc pentru viziunea pe care ai avut-o pentru noi si cu noi inca din prima clipa a creatiei. Iti multumesc pentru Isus. Iti multumesc pentru ceea ce esti in fiecare zi pentru noi si in noi.
Fii binecuvantat! Iti multumesc inca o data!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Faceţi căutări: