Un produs Blogger.
RSS

Pachet DB: 22 august 2012

Pachetul zilei de astazi a fost pregatit de emyemanuel2!
Gandul Zilei:
`` Iată toate binecuvântările care vor veni peste tine şi de care vei avea parte, dacă vei asculta de glasul Domnului Dumnezeului tău:``
(continuarea in Deuteronom 28:2-14)

Meditatia Zilei:
Il cunosti cu adevarat pe Dumnezeu ?
Ii cunosti glasul ?
Cand a fost ultima data cand te-ai cercetat ?
Care a fost ultima predatre inaintea LUI?
Ce este pacat ? etc. 
Multe intrebari ,la care daca raspunzi sincer si sa vezi ce valoare ai ,cat cantaresti , cat de importanta este relatia ta cu El ,cu Dumnezeu.
Imi aduc aminte de Ghedeon ... el nu stia glasul lui Dumnezeu ,poate nu il auzise niciodata ,si totusi a stiut ca este Dumnezeu , a stiut ce e pacat etc. 
Tu ai auzit vreodata vocea Lui ? Daca nu atunci fa o cercetare , sa nu fi doar crestin de biserica si sa te inseli amarnic ,crezand ca il iubesti pe Dumnezeu si defapt sa fei doar fantezie .
Poate asta suna dur dar e realitate , si satana se poate transforma in inger de lumina , numai ca sa insele, nu te lasa pacalit . 
IUBESTE PE DUMNEZEU si vei vedea binecuvantari pe care ochii nu le-au vazut si mintea nu le cunoaste.

Melodia Zilei:
Felicia Drumas - Cand singur sunt
Rugaciunea Zilnica: Doamne ,esti atat de obisnuit in zilele noastre , peste tot se spune despre numele Tau , si toti stiu ca existi , dar asi vrea sa te simtim cu adevarat in inimi , imi doresc ca sa auzim vocea Ta in fiecare zi . si cei care nu au auzit-o pana acum ,te rog cerceteaza-i Tu , sa simta sa vada . Multumesc ca ma asculti , fie sfintit numele Tau . Amin!
Multumim emyemanuel2 pentru slujirea ta!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Faceţi căutări: