Un produs Blogger.
RSS

Daily Bread: 24 iul. 2012

Pachetul zilei a fost pregatit de ZuLLu!
Gandul zilei:
"Cărarea celor neprihăniţi este ca lumina strălucitoare, a cărei strălucire merge mereu crescând până la miezul zilei." - Proverbe 4:18

Meditatia zilei:

"Cărarea celor neprihăniţi este ca lumina strălucitoare, a cărei strălucire merge mereu crescând până la miezul zilei." - Proverbe 4:18


Citind acest verset din cartea Proverbelor am putut sa inteleg mai bine cuvintele Domnului Isus din Matei 5:14, in care El ne desemneaza pe noi ca fiind lumina acestei lumi.

Fiecare dintre noi care umblam pe calea neprihanirii am fost facuti lumina, o lumina stralucitoare. Iar
stralucirea luminii noastre trebuie sa creasca din zi in zi.
Oamenii din jurul nostru trebuie sa vada in noi pe zi ce trece o stralucire din ce in ce mai mare care sa il arate pe Hristosul care ne-a luminat si ne-a facut lumini pentru cei ce sunt in intuneric.

Este interesant ca Biblia spune ca aceasta stralucire merge crescand doar pana la miezul zilei. In miezul zilei soarele este cel mai stralucitor, iar lumina mea este inutila pentru ca soarele lumineaza totul. Fiecare dintre noi stim ca in Rai nu soarele va lumina acel loc, ci slava lui Dumnezeu va fi lumina din Rai, caci Dumnezeu este soare spune Biblia.

Noi trebuie sa luminam mereu, iar stralucirea luminii noastre trebuie sa creasca din ce in ce mai mult pana cand va fi miezul zilei, pana cand noi vom ajunge in eternitate si acolo nu va mai trebui sa luminam, caci Dumnezeu va lumina totul acolo. Dar pana ajungem sa fim in miezul zilei, in eternitate cu Domnul, noi trebuie sa luam in serios ceea ce Domnul ne-a spus in predica de pe munte si anume ca
noi suntem lumina lumii si ca noi trebuie sa luminam din ce in ce mai mult pe zi ce trece".


O intrebare de final:
"Stralucirea luminii tale creste din ce in ce mai mult pe zi ce trece sau se stinge pe zi ce trece ?"


Domnul sa aiba mila de noi si pe fiecare din noi sa ne ajute sa ne luam in serios rolul nostru de lumini pentru lumea asta care se adanceste din ce in ce mai mult in intuneric si sa nu uitam ca directia stralucirii luminii noastre este eternitatea cu Isus.

Melodia zilei:
Profides - De ce traim de parca cerul n-ar exista

Rugaciunea zilei:
Tata, Iti multumim ca prin Domnul Isus ne-ai facut lumini in aceasta lume. Te rugam frumos in momentele astea ajuta-ne ca stralucirea luminii noastre sa creasca mereu pana cand vom ajunge cu Tine in cer, iar daca sunt din aceia a caror lumina s-a stins sau se stinge treptat, te rugam atinge-te de ei si da-le din nou pasiune si foc pentru a trai pentru Tine.


Multumim ZuLLu pentru slujire!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Faceţi căutări: