Un produs Blogger.
RSS

Daily Bread: 20 iul. 2012

Pachetul zilei de azi a fost pregatit de Kostinush!
Gandul zilei:
1 Pe malurile rîurilor Babilonului, şedeam jos şi plîngeam, cînd ne aduceam aminte de Sion.

2 În sălciile din ţinutul acela ne atîrnaserăm arfele.

3 Căci acolo, biruitorii noştri ne cereau cîntări, şi asupritorii noştri ne cereau bucurie, zicînd: ,,Cîntaţi-ne cîteva din cîntările Sionului!`` -

4 Cum să cîntăm noi cîntările Domnului pe un pămînt străin?

5 Dacă te voi uita, Ierusalime, să-şi uite dreapta mea destoinicia ei!

6 Să mi se lipească limba de cerul gurii, dacă nu-mi voi aduce aminte de tine, dacă nu voi face din Ierusalim culmea bucuriei mele!

Meditatia zilei:
 Cat de tare arde inima ta sau a mea pentru poporul Israel ...un popor atat de greu incercat ? cat de mult? ..sunt fratii mei si ai tai mai mari ...Domnul Isus a fost evreu ...a ales asta in mod constient ....avea puterea sa se nasca in alt popor ...in alt neam ....dar nu a facut-o ....de ce ..? a ales acest neam !
Sufletul meu este plin de tristete in urma ultimelor evenimente ...vanati ..ca niste animale pe campul de vanatoare ,de niste cruzi vanatori fara inima, fara bariere, fara a mai tine cont de asa zisele legi ale vanatorii...care pana si aceste legi mai dau o pauza de refacere a inmultirii si regenerarii vanatului.Acesti "vanatori" nu doresc refacerea" vanatului" lor ....ci doresc pur si simplu exterminare cu totul.
Cum te raportezi tu sau eu ....la o problema indepartata pe un alt continent? ....e treaba lor nu e asa? ...dar s-a dovedit ca poate deveni intr-o clipita "treaba naostra"!....inainte de razboi si in timpul lui chiar a fost ...."treaba noastra"....dar noi europenii ne-am debarasat elegant de ea ....si am plasat-o la" altii" dupa ce i-am deposedat de tot ce aveau. VA INDEMN ASTAZI,! sa ne oprim din alergarea noastra si sa constientizam putin in ce vremuri traim. Parca prea ne-am obisnuit...cu vesti de razboaie ..cu tragedii ..morti ...atentate criminale...pe la altii...si ne vedem linistiti de viata noastra mica sau mare ..cum o fi ea.Indemn astazi macar sa cadem in genunchi inaintea tronului de indurare a lui Dumnezeu si sa cerem indurare pentru acest popor si nu numai. Ce alegi astazi ....sa fi responsabil?.....sau sa te inchizi intr-un turn de fildes .....departe de strigatele de ajutor ce se ridica ca un vuiet din lumea aceasta?

Melodia zilei:
Yossy Azulay - Epilog Hatikva ( Israeli National Anthem )
 Kol od balevav p'nimah כל עוד בלבב פנימה
Nefesh Yehudi homiyah נפש יהודי הומיה
Ulfa'atey mizrach kadimah ולפאתי מזרח קדימה
Ayin l'tzion tzofiyah עין לציון צופיה
Od lo avdah tikvatenu עוד לא אבדה תקותנו
Hatikvah bat shnot alpayim התקוה בת שנות אלפים
L'hiyot am chofshi b'artzenu להיות עם חופשי בארצנו
Eretz Tzion v'Yerushalayim



As long as deep in the heart,
The soul of a Jew yearns,
And forward to the East
To Zion, an eye looks
Our hope will not be lost,
The hope of two thousand years,
To be a free nation in our land,
The land of Zion and Jerusalem.

Rugaciunea zilei:
 Tata te rog astazi si nu numai astazi ...ai mila pe poporul Tau ..ales de Tine....AI MILA de Israel de IERUSALIM ....DOAMNE te rog cerceteza acest popor greu incercat ....managaie ranile care pare ca nu se mai inchid ....stiu ca in mana Ta sunt toate lucrurile vazute si nevazute ....managaie Doamne familiile afectate de acest macel si nu numai acesta . Nadajduim in Tine ...Doamne Tata . AMIN


Multumim Kostinush pentru slujire!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Faceţi căutări: