Un produs Blogger.
RSS

Daily Bread: 16 iul. 2012

Pachetul zilei de azi a fost pregatit de beth!
Gandul zilei:
"Luaţi seama la voi înşivă, ca nu cumva să vi se îngreuieze inimile [...] cu îngrijorările vieţii acesteia, şi astfel ziua aceea să vină fără veste asupra voastră. " Luca 21:34

Meditatia zilei:

"Luaţi seama la voi înşivă, ca nu cumva să vi se îngreuieze inimile [...] cu îngrijorările vieţii acesteia, şi astfel ziua aceea să vină fără veste asupra voastră. Căci ziua aceea va veni ca un laţ peste toţi cei ce locuiesc pe toată faţa pământului. Vegheaţi, dar, în tot timpul şi rugaţi-vă, ca să aveţi putere să scăpaţi de toate lucrurile acestea care se vor întâmpla şi să staţi în picioare înaintea Fiului omului.” Luca 21:34-36

Am mai citit versetul acesta pana acum, dar zilele trecute m-am oprit dintr-o data dupa ce l-am recitit. Asa, pe moment, Domnul m-a cercetat si m-am intrebat... Doamne, am ceva de schimbat aici? Si am inteles ca da.
E atat de usor sa cadem in capcana asta... avem impresia ca ceea ce facem sunt lucruri bune, nu gresim in munca de zi cu zi, facem voia Domnului, doar nu facem raul...
Dar sa avem grija... nu cumva preocuparile noastre ne defocalizeaza de pe Tinta spre care ne indreptam? Nu cumva sa vina Domnul si sa ne ia pe nepregatite.. noi suntem prea ocupati sa invatam, sa ne castigam painea, sa ne crestem copiii... si El sa ramana pe planul doi.
Ar fi pacat, dupa ce L-am slujit cu o inima sincera, sa ne gaseasca nepregatiti, pentru ca l-am lasat pe cel rau sa ne dea prea multe de facut. Domnul e pe primul loc, El trebuie sa aiba intaietate, si apoi celelalte lucruri "bune".
Am inteles dintr-o predica un lucru... daca ne facem un obicei ca in fiecare dimineata, primele minute ale zilei sa I le acordam Lui, prin aceasta Ii aratam ca El e prioritar in viata noastra... ca, desi intreaga zi alergam si facem si dregem, El primeste cel mai bun timp al nostru, in fiecare zi. Astfel Il onoram. Pentru ca El merita asta! Si mult mai mult. Iar cand va reveni, ne va gasi veghind. Slava Lui!

 Melodia zilei:
Catalin si Ramona Lup - Te-astept Isuse
Te-astept Isuse privind spre ceruri
Sa vad daca nu vii
In orice seara eu Te chem iara
Pentru-a ma pregati.
Tu esti aproape, poate la noapte
S-ar intampla sa vii.
Haina-mi patata, nu mi-e curata
Ce fac eu daca vii?

Te-astept si ziua si-mi este teama
Ca Tu vei aparea
O, da-mi putere, cand am durere
Ca sa Te pot urma.
Sfântul Tau sange si-acuma curge,
El poate-a ma spala
De orice vina, de orice tina.
Numai Tu poti ierta.

Când dimineata dispare ceata
Din pat am tresarit
Ma scol in graba, privesc afara
Sa vad dac-ai venit.
Ca orisicare în asteptare
Eu Te astept mereu
Viata mea toatã ti-este predata
De-acuma sunt al Tãu!

Rugaciunea zilei:
 Tata, da-ne putere sa veghem, sa avem ulei in candele, astfel ca venirea Ta sa nu ne ia prin surprindere, ci sa Te intampinam plini de bucurie! Amin.


Multumim beth pentru slujire!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Faceţi căutări: