Un produs Blogger.
RSS

Daily Bread 11 iulie 2012

Gandul zilei:
"Tu ma incojori pe dinapoi si pe dinainte si-Ti pui mana peste mine." - Psalmul 139:5

Meditatia zilei:
"Tu ma incojori pe dinapoi si pe dinainte si-Ti pui mana peste mine." - Psalmul 139:5

Intr-una din zile citind acest verset m-am intrebat de ce Dumnezeu ma inconjoara pe dinapoi, dupa aceea pe dinainte si intr-un final isi pune mana peste mine. Nu dupa mult timp de meditatie am inteles de ce face Dumnezeu acest lucru.

El ma inconjoara pe dinapoi pentru ca El vrea ca sa-mi spuna ca trecutul meu si tot ce a trecut trebuie sa las in urma mea. Eu m-am pocait doar de vreo patru ani, iar trecutul meu a fost unul tumultuos cu lucruri pe care le-am facut si pe care nu vreau sa mi le mai amintesc, iar El ma inconjoara pe dinapoi spunandu-mi: "Paul, tot ce a fost s-a dus. Acum in viata ta toate s-au facut noi, tu esti nou si esti in Mine." La fel cred ca face cu fiecare din noi. Trecutul inca iti mai creeaza probleme, te mai apasa ? Hristos pe cruce a purtat trecutul tau si El azi vrea sa te inconjoare pe dinapoi ca tu sa-ti poti uita trecutul si sa inaintezi spre Hristos tot mai mult.

El ma inconjoara pe dinainte pentru ca El vrea ca sa-mi arate ca viitorul meu este in mana Lui. Nu a fost de-ajuns pentru Domnul sa-mi spuna ca trecutul a fost rezolvat, El a vrut sa-mi arate ca in El am siguranta unui viitor stralucit si binecuvantat pe toate planurile, iar 4 ani incoace eu traiesc promisiunile lui Dumnezeu pentru mine si mereu cand mi-a lipsit ceva si I-am cerut sa-mi dea, El mi-a dat. Poate ca nu vezi viitorul tau ca fiind stralucit si binecuvantat, dar in mintea si inima lui Dumnezeu el asa este pregatit pentru tine (Ieremia 29:11) si ceea El a inceput pentru tine va sfarsi (Ps 138:8).

El isi pune mana peste mine pentru ca El vrea sa-mi binecuvanteze prezentul. Nimic nu este mai frumos decat sa stii ca trecutul ti-a fost rezolvat si ca viitorul este asigurat de Isus, tot ce ne mai ramane este sa traim prezentul alaturi de Hristos cautand mai mult fata Lui decat mainile Lui, mai mult prezenta Lui decat binecuvantarile Lui. Iar daca vin valuri, incercari si alte cele, avem credinta in Hristos care ne adevereste sa El este cu noi de acum si pana-n veac (Ps 121:8) si care ne impinge de la spate sa nu abandonam pe cale.

Ma rog ca tu sa vezi ca si in dreptul tau Domnul Isus te inconjoara pe dinapoi, pe dinainte si isi pune mana peste tine si astfel sa te ridici din starea ta si sa lupti in continuare pentru a ajunge in cer. Domnul sa te binecuvanteze !

Melodia zilei:
Profides - De jos Te strig
download link: http://www.mediafire.com/?2i742qt0obmajnt

Rugaciunea zilei:
Doamne Isuse, iti multumim pentru ce-ai facut pentru noi pe cruce. Ne-ai rezolvat trecutul, ne asiguri un viitor stralucit si binecuvantat si ne binecuvantezi prezentul. Te rugam sa ne ajuti sa traim cu credinta si zilnici sa ne manifestam increderea noastra in Tine. Amin ! 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Faceţi căutări: