Un produs Blogger.
RSS

Daily Bread: 10 iul. 2012

Pachetul zilei de azi a fost pregatit de Kostinush!
Gandul zilei:
“Nu pierde niciodată ocazia de a vedea ceva frumos, căci frumuseţea este autograful lui Dumnezeu – poteca Sa de taină. Caut-o în fiecare chip, în peticul de cer albastru, în fiecare floare…” (Ralph Waldo Emerson)

Meditatia zilei:
 Avem parte si anul acesta de o vara in adevaratul ei sens ....si eu personal ma bucur din plin de ea .Ma bucur in special de diminetile atat de speciale ...in care imi simt Tatal atat de aproape .
Astazi imi doresc sa va incurajez sa va bucurati din plin de aceste zile boeme pline de parfum.....un....parfum floral care te duce cu gandul la Creatorul tau ...si poate il vei auzi vorbindu-ti in linistea ..caldurii acestor zile.
Am observat ceva interesant....daca noi oamenii nu suntem sensibili la frumusetea lui Dumnezeu ....o frumusete prin care Tatal nostru vrea sa ne mangaie inimile si sufletele zi de zi ....prin manifestari banale am spune noi ....un rasarit de soare , o adiere de vant...care iti mangaie obrazul,....atunci nu suntem senssibili nici la tainele dumnezeirii LUi, cu greu ai sa-L intelegi ,ai sa-L iubesti.
Asta iarna spre primavara .....Tatal meu mi-a vorbit intr-un mod interesant.....stateam intinsa in pat ..in timpul bolii mele ....si eram intr-o stare de descurajare si trsitete ....si la un moment dat vad ceva miscandu-se pe cearceaf....ma uit mai bine ce poate fi....la un moment dat sotul meu exclama surprins.....o buburutza!!!!!!..... nu imi venea sa cred ce vad....era prin martie..Socul cel mai mare a fost ca era o buburutza neagra cu pete rosii doua asa pe spate si ochii rosii...nu am vazut asa ceva..desi verile copilariei mele le-am petrecut numai in natura.
Am luat-o pe mana mea si am inceput sa plang....Tatal meu imi vorbea....ma iubea..si mi-a trimis in dar ..un dar asa de deosebit ...caci stia ce mult iubesc eu buburutzele.
Am asezat-o frumos pe o floare din casa ..si inima mea sa frant de bucurie inaintea lui Dumnezeu.Dupa vreo 2 luni era tot ACOLO in floare ...am luat-o frumos si i-am dat drumul ..caci acum era destul de cald...si era tot asa neagra cu doua punctisoare rosii pe spate.
Esti pregatit astazi sa iti vorbeasca Tatal prin simplitatile vietii? E cel mai frumos lucru care ti se poate intampla.

Melodia zilei:
Peter Kater - With Every Smile (Vineyard Jazz)

Rugaciunea zilei:
Tatal meu.....te rog ....fa inima mea mai sensibila astazi sa pot sa vad frumusetea ta ...prin care Tu vrei sa imi mangai fiinta ...iti multumesc. Amen.


Multumim Kostinush pentru slujire!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Faceţi căutări: