Un produs Blogger.
RSS

Daily Bread: 09 iul. 2012

Pachetul zilei a fost pregatit de OverLord!
Gandul zilei:
"Incredinteaza-ti viata in mana Domnului, increde-te in El si El va lucra ..."

Meditatia zilei:
Cuvinte interesante in gandul zilei de azi ... nu-i asa? De cate ori nu le-am citit (sau citat) ... de cate ori nu ni s-au citit ... de cate ori ...
De cate ori nu ne-am aflat in situatii in care sa trebuiasca sa facem acest lucru? De cate ori am facut (sau nu) asta? Si acest sir al intrebarilor ar putea continua si si-ar putea schimba nuanta ...
Ei bine, fiecare din noi ajunge in acest punct al vietii ... mai devreme sau mai tarziu, mai rar sau mai des. Cum reactionezi si ce atitudine ai ... asta va defini ceea ce vei face, asta va defini reactia ta initiala ... si actiunile tale ulterioare. Iosua este un exemplu biblic in acest sens. Trebuia sa "umple" golul lasat de Moise ... Trebuia sa conduca un popor capos inspre "lapte si miere" ... trebuia sa fie sigur ca TATI il va sprijini.
Iar TATI ... nu a intarziat sa isi arate sprijinul fata de el. Si nu o data ... parca spunandu-i gandul zilei de astazi ... insa putin mai altfel: "incredinteaza-ti viata in mana Mea, increde-te in Mine si EU voi lucra ..."
"Nu te teme" e parca un leit-motiv pe care fiecare om ales de TATI il aude over and over again pe paginile scripturilor pentru ca toate aceste cuvinte inspre aceasta concluzie tind sa convearga ... nu te teme sa iti incredintezi viata Lui, nu te me sa te increzi in El, nu te teme El va lucra ...
Ce incurajare mai mare ar putea fi oferita fiecaruia dintre noi care ... il numim pe El ... TATA.
Si daca Iosua facea o declaratie uimitoare in fata poporului ... dupa ce ii pusese sa aleaga ce vor ... e tocmai ceea ce determina (de obicei si in cele mai multe cazuri) reactia si atitudinea corecta in cei ce sunt pusi in fata acestei alegeri ... in fata unei astfel de situatii.
Poate ca si tu ... cel ce citesti (sau asculti acesta meditatie citindu-se) ... te afli intr-o astfel de situatie ...
Poate ai intrebari, poate nu stii exact cum sa reactionezi ... poate ca te incearca putina (sau mai multa) teama.
Nu uita insa un lucru ... TATI este si va ramane acelasi ... iar cuvinte ca: "Eu voi fi cu tine, nu te voi lasa, nici nu te voi parasi ... intareste-te si imbarbateaza-te ..." nu sunt doar pentru Iosua, ci si pentru tine.
Asa ca tot ceea ce ai putea sa faci ... driving force-ul din spatele actiunilor tale ar trebui sa fie: ""Incredinteaza-ti viata in mana Domnului, increde-te in El si El va lucra ..."

Melodia zilei:
 Dennis Jernigan - I Will Trust You

Rugaciunea zilei:
Doamne da-ne puterea si intelepciunea sa intelegem cat de valoros lucru e incredintarea nostra in mana TA, cat de important e sa fim ascunsi cu Tine in Dumnezeu, cat de extraordinar e ca Tu sa ne inconjori pe-dinainte si pe dinapoi si sa Iti pui mana peste noi.
Iti multumesc pentru ceea ce esti, pentru ceea ce ai facut pentru viata fiecaruia dintre noi.
Iti multumesc si ma incredintez ... ne incredintam Tie.
Multumesc.


Multumim OverLord pentru slujire!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Faceţi căutări: