Un produs Blogger.
RSS

Daily Bread: 19 iun. 2012

Pachetul zilei de azi a fost pregatit de OverLord!
Gandul zilei:
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.” (Inainte de a vorbi, asculta. Inainte de a scrie, gandeste. Inainte de a cheltui, castiga. Inainte de a investi, investigheaza. Inainte de a critica, asteapta. Inainte de a te ruga, iarta. Inainte de a renunta, incearca. Inainte de a te retrage, economiseste. Inainte de a muri, daruieste.)
William Arthur Ward

 Meditatia zilei:
Ca si oameni avem tendinta de a vorbi, fara sa mai ascultam, de a pune pe hartie vorbe fara a ne gandi foarte mult cum vor afecta ele pe cei din jurul nostru. Avem tendinta de a ne arunca rapid intr-o situatie doar pentru ca ni se spune (sau auzim) ca ar fi ceva din care putem profita ...
Avem tendinta de a fi extrem de critici in marea majoritate a subiectelor sau a situatiilor ... pentru ca nu-i asa ... dictonul "in critica lei, in autocritica mielusei" ni se potriveste ca o manusa special croita ... nu? Poate ca ar trebui sa ne aducem aminte de acel ... "si ne iarta noua greselile noastre, precum iertam si noi ...", dar nu-i asa ca daca ne-am raporta corect la aceasta parte de verset noi insine ne-am afla intr-o extrem de mare problema?
Cred ca intrebari de genul "cum adica" sau "ce vrei sa spui cu asta" ... nu prea isi au locul aici. Le putem folosi in oricare alta parte ... ca scuza, ca pretext pentru a ne face ca nu intelegem ceva, pentru a evita situatiile relativ "ciudate" ... insa nu si de data asta.
De data asta lucrurile sunt (si asa trebuie sa si fie) ... foarte clare.
Poate ca tot ceea ce trebuie sa faci e sa incerci ...
Sa incerci sa renunti la atitudinea care te trage in jos, sa incerci sa renunti la ideile preconcepute care ti-au fost (sau de ce nu ti le-ai) introdus in sistemul de valori ... Poate ca trebuie sa renunti la ceva ce nu esti in favoarea a ceea ce trebuie sa fii, poate ca trebuie sa renunti la acea teama paralizanta si sa incerci sa devii ceea ce TATI vrea ca tu sa devii.
Pentru toate acestea ... e necesar un singur pas. Primul ...
De acolo incolo ... drumul se va deschide si vei putea pasi din ce in ce mai confident. De acolo incolo ... poti pasi, poti ajunge ... acolo unde nimeni nu a mai pasit inainte de tine. Depinde doar de tine cat de mult vrei sa inaintezi ... in EL.
TATI te asteapta cu bratele deschise ... TATI e gata sa te schimbe ... TATI e cu tine, in tine ... la fiecare pas.
Poate ca tot ceea ce trebuie sa faci e ... "Inainte de a vorbi, asculta. Inainte de a scrie, gandeste. Inainte de a cheltui, castiga. Inainte de a investi, investigheaza. Inainte de a critica, asteapta. Inainte de a te ruga, iarta. Inainte de a renunta, incearca. Inainte de a te retrage, economiseste. Inainte de a muri, daruieste." (William Arthur Ward)

Melodia zilei:
Newsong - Where No Man Has Gone Before
No more days slipping through my hands
No more wasted nights
I've come too far to deny my heart
This dream I hold inside.

I want to know the depth of God's love
'Till I have it all
I won't have enough
No matter how deep
I'm jumpin' in it
Whatever the cost
I'm gonna give it.

I want to go
Where no man's gone before
I want to go where I can love Him
more and more and more
My heart is sure
My course complete
I'm setting out for a new frontier
I want to go
Where no man's gone before.

I have heard about the faithfulness
Of the saints of old
But I need to know for myself
How far my heart can go.

I'm reaching out
Where no man can see
On faith I'm exploring
all God has for me
Wherever He leads I'm walking in it
I'm going beyond all of the limits.

I'm pressing on into uncharted lands
I want every treasure
He holds in His hands
I'll reach for the stars
I'll go to extremes
I'll live my whole life
In pursuit of this dream. 

Rugaciunea zilei:
TATI iti multumesc pentru ziua de azi, iti multumesc pentru viata, iti multumesc pentru salvare, iti multumesc pentru Tine.
Iti multumesc ca pot sa te vad in viata mea ... in viata noastra a fiecaruia. Iti multumesc ca tu esti cu noi in fiecare zi, in fiecare clipa.
Ajuta-ne sa pasim spre Tine mai mult si mai mult. Ajuta-ne "sa ne pierdem" in Tine ... sa devenim din ce in ce mai mult ... ca Tine.
Iti multumesc pentru ca stiu ca Tu vei face mai mult decat cerem, credem sau chiar gandim noi.
Iti multumesc.


Multumim OverLord pentru slujire!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Faceţi căutări: