Un produs Blogger.
RSS

Daily Bread: 17 iun. 2012

Pachetul zilei de azi a fost postat de admin in data de 01.02.2008! (inlocuire emyemanuel2)
Gandul zilei:
Prayer is the answer, no matter what the question.
Rugaciunea este raspunsul, indiferent de intrebarea ta.

Meditatia zilei:
 Meditatia mea de mai jos e inspirata de povestea tragica a unui tanar, relatata de un misionar indian. Tanar respectiv si-a risipit viata in tot ce a crezut el ca o sa ii aduca vreo implinire. la urma, cu un gol mare in suflet, la 21 de ani si-a luat viata, lasand in urma un bilet...
Nu am scris cu intentia de a va amara sufletul, ci cu dorinta sincera ca cei care au apucat-o pe cai gresite sa se intoarca inainte de a fi prea tarziu. Iadul e o realitate, si nu iti poti permite sa te joci cu asa ceva...
La fel cum nu iti poti permite sa ratezi sa ajungi acolo unde ar trebui sa ajungi: adevarata ta tinta si implinire totala.

Mort de batranete


"Mort de batranete". Asa scria pe biletelul lasat in urma de tanarul de 21 de ani...Un tanar rispit fara frau in toate pornirile, pana cand sufletul i-a devenit un puzzle pe care nu a mai reusit sa il reconstruiasca. Erau prea multe piese, prea disparate, si el nu avea suficient timp sa caute logica. Nici nu mai putea.
Ajungi la un moment dat cand "timpul nu mai are rabdare" cu tine, cu atat mai mult cu cat e vorba de un timp trait in suflet. Si platit scump tot in suflet.
Singura moneda de schimba pe care o accepta natura noastra.
Lumea e plina de tineri imbatraniti mult prea devreme, nascuti in filosofia necugetatorilor , si pierduti inainte sa apuce sa inteleleaga, sa gandeasca un sens. Imaginea primeaza asupra cuvantului, si instinctul asupra sentimentului. "daca iti place, fa-o", este filosofia ultimului veac.
Sexul a devenit "simbolul". Peste tot se face apel la el, de la reclame, la arta. Si cu toate acestea generatia aceasta nu stie mai multe, ci este si mai dezorientata, si mai frustrata sexual decat oricand. In special tinerii. "am de gand sa ma distrez", au fost ultimele cuvinte pe care le-am auzit azi de la un adolescent. Nu te distrezi, mori. Mori inainte sa stii ce se intampla, si n-o sa intelegi asta decat atunci cand o sa te trezesti intr-o diminiata cu un gust de "beton", de asflat mental. N-o sa mai simti vre-un altul, si s-ar putea sa nu mai poti rezolva puzzle-ul tau; piese lipsa, sau un timp fara rabdare, care loveste atunci cand si unde esti mai vulnerabil.
Merita? Disciplineaza-ti dorintele. Canalizate corect, ele sunt un dar. Un "primum movens" care poate face din tine un invingator, o invingatoare. Fi diferit. Nu te lasa contaminat de o mentalitate pervertita, care iti cere tot, si te lasa la urma cu cenusa in maini, si fara un sens in viata. Miza e prea mare, si rasplata celor care au curajul sa mearga in sens invers e pe masura. A lua cu ambele maini fara discernamant nu e elixirul vesnicei tinereti, ci e o nebunie, un drog, a carui dependenta o sa te duca unde nu stii acum, o prapastie fara fund cu pereti abrupti.
Ai curajul sa fii diferit. Ai curajul sa fii altel. Ai curajul sa fii inocent. Si Dumnezeu iti va fi cununa vietii, si adevaratul elixir al iubirii si implinirii dupa care tanjesti.


Doamne, ajuta-ne sa intelegem ca nu exista implinire decat in tine, si nimic altceva nu poate umplea golul din noi... Amin.

Melodia zilei:
Plumb - Children Of The Heavenly Father
Children of the Heavenly Father
Safely in His bosom gather
Nestling bird nor star in heaven
Such a refuge e'er was given

God His own doth tend and nourish
In His holy courts they flourish
From all evil things He spares them
In His mighty arms He bears them

Neither life nor death shall ever
From the Lord His children sever
Unto them His grace He showeth
And their sorrows all He knoweth

Though He giveth or He taketh
God His children ne'er forsaketh
His the loving purpose solely
To preserve them pure and holy

Lo their very hairs He numbers
And no daily care encumbers
Them that share His ev'ry blessing
And His help in woes distressing

Praise the Lord in joyful numbers
Your Protector never slumbers
At the will of your Defender
Ev'ry foe man must surrender.

Children of the Heavenly Father
Safely in His bosom gather
Nestling bird nor star in heaven
Such a refuge e'er was given

Rugaciunea zilei:
ROM 12: 15
Bucurati-va cu cei ce se bucura; plingeti cu ceice pling.
As vrea sa ne rugam in mod deosebit pentru fii risipitori ai bisericilor noastre...


Enjoy!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Faceţi căutări: