Un produs Blogger.
RSS

Daily Bread: 10 iun. 2012

Pachetul zilei de azi a fost pregatit de Kostinush!
Gandul zilei:
"Dominarea fricii reprezinta inceputul intelepciunii."
Bertrand Russell

Meditatia zilei:
 Frica....un termen ..un cuvant care exprima un sentiment uman incarcat de o emotie care ne este cunoscuta tuturora nu-i asa? Si totusi suntem indemnati de Domnul Isus sa nu ne fie frica ....sa anulam acest sentiment din inima noastra ...dar oare noi il putem anula? Ne luptam de multe ori si in cele mai multe cazuri esuam lamentabil. M-am intrebat de multe ori .... De ce ? Intr-o zi banala pentru mine, Dumnezeu mi-a dat raspunsul de ce esuam asa de des in lupta aceasta a nostra cu frica. In acea zi cerul a inceput sa fie brazdat de tunete si fulgere intr-un mod atat de amenintator iar un copilas care era prezent langa mine in acele momente nu vroia sa vina cu mine afara cu nici un chip de frica ....atunci i--am spus "De Ce iti este frica? ACum DUMNEZEU ne vorbeste este asa de frumos!" am exclamat eu .....copilul de patru ani m--a intrebat mai departe "CE ne vorbeste?" ......fara a apuca ai raspunde .....cineva mai invarsta raspunde copilului " Acum ne spune cat suntem de rai ..si daca nu esti cuminte sa vezi ce te pedepseste!"...M-am suparat pe acest raspuns incercand sa ii "strig" in soapta daca pot spune asa sa nu mai bage frica in acest copil ....nu acesta e Dumnezeul nostru CREATORUL universului si a tot ce exista. Atunci dintr--o data am inteles de ce esuam de multe ori in lupta noastra impotriva fricii. Aceasta frica este inoculata gresit in inimile nostre si in mintile nostre de mici este ca un cancer care se intinde incet dar sigur in tot corpul si metastaseaza toate sentimentele nostre ...toata gandirea noastra...toata nazuinta noastra. Dragi parinti care cititi astazi aceste cuvinte va rog fierbinte nu faceti astfel de greseli capitale si hotaratoare pentru viata lor...daca nu ii mai puteti stapani pe copii vostri acele suflete pe care DUMNEZEU vi le--a dat in grija ... nu ii speriati cu un Dumnezeu al terorrii si fricii aceasta este inselatorie si minciuna si .....cine este tatal minciunii si a inselatoriei? Judecati bine lucrurile a cui lucrare o faceti in acele suflete curate ?
Voi cei mari si maturi sunteti responsabili de viitorul acestor suflete ...vor trai pline de frica in lumea aceasta sau vor avea o inima de leu si vor birui totul in viata lor. Aceste momente ca acela care l--am descris pot parea inofensive ....dar realitatea e cu totul alta ...acum la anisorii acestia se formeaza caracterul omului si fiecare cuvant pe care il sadesti in inima si sufletul acestor micuti este decisiv pentru viitotrul lor.
Sa ne ridicam inaintea LUI DUMNEZEU Si sa cerem intelepciune sa putem da un viitor de invingatori acestor suflete inocente ...sa nu le mai ratam viitorul !!!

Melodia zilei:
Travis Ryan - Fearless
 We will not be afraid when evil comes our way
Though we walk through the darkness
Our God is our fortress
He's our strength
We will not be dismayed when our enemies rage
Though they rise up against us
Our God is our fortress
He's our strength.

Fearless, make us fearless
Give us courage for You are with us
Fearless, make us fearless
Come and mark us with Your boldness
And make us fearless.

We will not be afraid when evil comes our way
Though we walk through the darkness
Our God is our fortress
He's our strength.

We will not fear the night
Your love is by our side Your love is by our side
No plague can overcome
The battle has been won we are victorious
No height, no depth can ever separate us
Your love Your love Your love will make us fearless.

Fearless make us fearless
Give us courage for You are with us
Fearless make us fearless

Come and mark us with Your boldness
So come and mark us with Your boldness
And make us fearless.

Rugaciunea zilei:
Tata ...vin in aceasta zi ...sa iti multumesc pentru tot ce ai lasta in viata mea ..iti multumesc pentr tot ce ai hotarat sa fie si sa nu fie acum in fiinta mea.. ma rog in aceasta zi sa ne dai mai multa intelepciune sa putem avea un impact sanatos asupra celor pe care ii aduci in viata nostra .AMIN. 



Multumim Kostinush pentru slujire!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Faceţi căutări: