Un produs Blogger.
RSS

Daily Bread: 09 iun. 2012

Pachetul zilei de azi a fost pregatit de OverLord!
 Gandul zilei:
“Read, every day, something no one else is reading. Think, every day, something no one else is thinking. Do, every day, something no one else would do. It is bad for the mind to continually be part of unanimity.” (Citeste in fiecare zi, ceva ce nimeni nu citeste. Gandeste in fiecare zi ceva la care nimeni nu se gandeste. Fa in fiecare zi, ceva ce nimeni altul nu ar face. E rau pentru minte ca sa fie parte, in mod continuu, din unanimitate.)
Christopher Morley

Meditatia zilei:
 Pentru ziua de astazi ... te voi indemna sa citesti mai mult, sa gandesti mai mult (la ceea ce citesti si nu numai ...), sa actionezi mai mult in lumina celor citite si, de ce nu, gandite. De prea multe ori ti s-a spus ca un anumit lucru nu merita citit, nu are rost sa te gandesti la el pentru ca e "out of your league" ... sau e mult prea complex pentru ca mintea ta sa il inteleaga. Dar cine sunt cei care incearca sa te limiteze? Cine sunt cei care iti spun nu citit decat de aici si pana aici ... cartea aia nu are rost sa o citesti ... daca vrei sa te gandesti la ceva gandeste-te numa la ... daca vrei sa faci sa faci doar asta si aia ... ca doar vezi ca toti fac la fel.
Dumnezeu te-a creat unic!!! A pus in tine abilitati si talanti care iti pastreaza aceasta unicitate ... De ce oare ai vrea sa irosesti ceea ce Dumnezeu a pus in tine? De ce ai vrea sa iti ingropi talantul unicitatii? Doar pentru ca sa fii ... la fel cu ceilalti?
Alegem sa nu citim (decat Biblia si poate si pe aceea rar si doar ce ne place si suna bine) ... si avem atat de multe de pierdut. Alegem sa gandim "inside the box" ... pentru ca ne e teama ca vom fi marginalizati, ca vom ramane fara prieteni, ca nu vom mai avea pe nimeni langa noi ... si cu ce ne alegem? O "identitate" stearsa si prafuita, "magnetizata" de obscuritatea comunului ce se misca fara o tinta, fara un scop si fara a avea obiectice clare sau sanatoasae.
Alegem sa nu facem pentru ca daca am face ... daca am actiona ... am iesi din acest banal comun si nu ne-am mai incadra in "sablonul" impus, asa ca preferam sa "ii lasam pe altii sa faca". Nu facem, nu actionam pentru ca ni se spune ca nu suntem destul de buni, ca nu e de nasul nostru, ca sunt altii mai buni sa faca acel lucru si ca nu are absolut nici un rost sa ne mai chinuim si noi.
Ni se spun aceste lucruri ... aproape in fiecare zi ... mai rau chiar, de multe ori, aceste lucruri vin ca o cerinta pentru a pastra o "prietenie", un statut, un status-quo ...
Asa ca te voi indemna din nou, sa rupi "lanturile amortelii" ... sa iti lasi inima si sufletul libere ... sa iti pui mintea la lucru si sa gandesti, pentru ca contrar celor spuse de altii ... iti spun sincer si in cel mai serios mod ... NU DOARE!
Te asteapta o carte buna, din care poti invata ceva, din care poti sa adaugi ceva la echiparea ta ... te asteapta ganduri extraordinare, care iti vor determina cursul pe care il vei urma in viata, iti va determina urmatorul pas, urmatoarea actiune ... Nu fii temnicerul propriei persoane, nu fii gardianul propriei temnite! Elibereaza-te!!!
Oliver Wendell Holmes spunea un lucru extraordinar ... desi in parte trist ... dar plin de adevar, o adevarata "nestemata": "Multi oameni mor cu muzica inca in ei. De ce e asa? De prea multe ori ei se pregatesc sa traiasca. Inainte sa isi dea seama ... timpul s-a scurs.“
Nu te pregati o viata intreaga pentru un moment pe care nu o sa mai ai timp sa il traiesti. Pregateste-te sa traiesti o viata din plin, pentru ca EL a venit pentru ca tu sa ai viata ... si sa o ai din belsug!
Nu sta ... lasandu-i pe altii sa faca, fa ... si EL a venit si a facut, a facut chiar gestul superm de a alege sa-si deschida bratele ... pentru tine!
Gandeste-te in fiecare zi la ce ar face si cum ar face EL pentru ca asta iti va asigura fiecare pas pe care il vei face atunci cand vei actiona!
Citeste in fiecare zi, carti si materiale care te vor ajuta sa ai o gandire clara, o gandire sanatoasa, departe de "vuietul unanimitatii" covarsitoare a celor ce au probleme cu verticalitatea, citeste pentru a putea sa ai o minte clara, limpede ... si ganduri care sa te puna pe drumul ... pe drumul pe care EL, TATI l-a pregatit pentru tine. Charles Evans Hughes spunea: "Cand ne pierdem dreptul de a fi diferiti, ne pierdem privilegiul de a fi liberi."
A fi liber e ... si va ramane ... UN PRIVILEGIU.
Un privilegiu dat de EL, platit de EL.
Platit SCUMP!
"Citeste in fiecare zi, ceva ce nimeni nu citeste. Gandeste in fiecare zi ceva la care nimeni nu se gandeste. Fa in fiecare zi, ceva ce nimeni altul nu ar face. E rau pentru minte ca sa fie parte, in mod continuu, din unanimitate." (Christopher Morley)

Melodia zilei:
Jamie Slocum - Different
 I have had the right
To stand and fight
But it would have still been wrong
I've had the chance to prove
A hurtful truth
I had to let it go and just move on.

'Cause there's a gift called grace
That's captured my life
Though the way of the world is power and pride.

I want to be different, Jesus
Just like You
I want to be tender with mercy
Guiding all I do
So when others talk about me
Let it be because
I am different
Let the difference be love.

Let me have the kind
Of heart that shines
The light and shows you're real
And where hope is dim
And fear sets in
Will you use me Lord to help and heal.

I don't want wealth or fame
To define the life I live
Oh let me be known
For what I give.

I want to be different, Jesus
Just like You
I want to be tender with mercy
Guiding all I do
So when others talk about me
Let it be because
I am different
Let the difference be love.

Every day is a chance to serve You
By caring for someone else
I will make the choice to surrender
And not live for myself .

I want to be different, Jesus
Just like You
I want to be tender with mercy
Guiding all I do
So when others talk about me
Let it be because
I am different
Let the difference be love.

Rugaciunea zilei:
 TATI iti multumesc! Iti multumesc pentru ceea ce esti nu pentru ceea ce ne dai.
Iti multumesc pentru abilitatea de a te lauda, chiar si in momentele grele. Iti multumesc pentru ca ne-ai dat intelepciunea de a putea citi, de a putea gandi, de a ne putea exprima. Iti multumesc si te laud ca ne-ai creat fiinte atat de minunate. Iti multumesc penntru unicitatea fiecaruia dintre noi. Iti multumesc pentru ca ai pus in fiecare dintre noi "nestemate" pe care le slefuiesti si le scoti la iveala in moduri nebanuite. Iti multumesc pentru fiecare suflet sensibil, pentru fiecare om deosebit, pentru jetfa prin care ai facut toate acestea posibile.
Iti multumesc!


Multumim OverLord pentru slujire!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Faceţi căutări: