Un produs Blogger.
RSS

Daily Bread: 07 iun. 2012

Pachetul zilei de azi a fost pregatit de Rubens!
Gandul zilei:
Pastreaza-ti curatia mintii... Vei secerea cea ce semeni in ea!

Meditatia zilei:


Pastreaza-ti curatia mintii


Dumnezeu ne-a dat la toti cadou o minte curata. De cand ne nastem si pana murim, punem in ea tot ceea ce vrem si nu prea realizam ca vom secera ceea ce semanam acolo. Noi o putem umple cu bune sau rele. Intotdeauna trebuie sa avem in minte gandurile ce sunt dupa voia lui Dumnezeu.
Pentru asta, trebuie sa alimentam mintea doar cu lucruri curate.
Mintea poate fi curata doar daca o hranesti cu Cuvantul lui Dumnezeu. Daca toata ziua ti-o petreci plantand in ea lucruri lumesti, vei ajunge imun la pacat si te vei departa de Dumnezeu.
Poluarea mintii este mai grava decat cancerul. Nimeni nu intra in cer cu ganduri indreptate spre rau, dar cu cancer poate intra oricine. Cand te uiti la imagini murdare sau te gandesti la lucruri murdare, va fi aproape imposibil sa mai stergi aceste lucruri. Spre exemplu, cand te uiti la un film de 2 ore si nu are decat 3 secunde de imagini murdare, pe moment poate treci usor cu vederea, dar dupa 10 ani, daca vrei sa iti amintesti de acel film, cele mai clare imagini vor fi acele 3 secunde. Pacatul marcheaza omul greu, si mai ales gandurile. Mintea are o calitate mareata, dar care poate deveni un defect major... aceasta este memoria. Nu poti sterge ceea ce ai bagat in ea si satan se foloseste de asta. El este expert in a ne pârî inaintea lui Dumnezeu, dar este expert si in a ne reaminti noua greselile in mod constant. Atunci cand ai o minte murdara, iti va fi foarte greu sa te mai rogi si te vei infatisa inaintea Domnului plin de rusine. Ti se va intampla chiar si sa iti ceri iertare de mai multe ori la rand, necrezand ca ai fost iertat de prima data. Asa se intampla atunci cand mintea iti este poluata.
Trebuie sa vedem gravitatea lucrurilor ca sa fim mereu precauti. Atatia oameni sunt lipsiti de pace datorita gandurilor lor si foarte multi sunt tulburati chiar si in vis.
Ce minunat va fi cand vom ajunge in cer si ni se va reda curatia perfecta a mintii.
Aveti mare grija ce bagati in minte, mai ales daca sunteti tineri, fiindca toata viata va veti reaminti ceea ce este murdar.
Daca mintea voastra este deja murdara, puteti incepe de astazi sa o hraniti cu lucruri curate. Cereti lui Dumnezeu sa va dea putere si veti reusi!
Alimentati-va mintea cu Cuvantul lui Dumnezeu si astfel va veti pastra curati!

Melodia zilei:
Deea - Lumineaza-mi Tu gandul
Doamne Iți multumesc nespus pentru harul Tău
Mi-ai adus speranță și-atâtea comori din veșnicie

Luminează-mi Tu gândul să știu voia Ta
Intărește-mi Tu pașii sa pot înainta
Doamne Te laud cu toata ființa mea
Numai Tu esti Domn și vei domnii in veșnicie

Doamne inunda-mi inima cu iubirea Ta,
Sfințește-mi purtarea Te rog să veghezi asupra mea.

Rugaciunea zilei:
Te rugam, Tata, in Numele Domnului Isus, ajuta-ne sa ne pastram curatia mintii!


Multumim Rubens pentru slujire!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Faceţi căutări: