Un produs Blogger.
RSS

Daily Bread: 06 iun. 2012

Pachetul zilei de azi a fost pregatit de olea!
Gandul zilei:
“Luati seama bine … ca nu cumva sa dea lastari vreo radacina de amaraciune, sa va aduca tulburare, si multi sa fie intinati de ea” (Evrei 12:15).

Meditatia zilei:

“Luati seama bine … ca nu cumva sa dea lastari vreo radacina de amaraciune, sa va aduca tulburare, si multi sa fie intinati de ea” (Evrei 12:15).

M-am gindit ca acest verset are un gind foarte adinc care poate nu-l observam de la prima vedere.
Cind cineva ne supara sau ne ofenseaza, depinde de mine si de tine daca lasam sau nu ca aceasta amaraciune sa prinda radacini in inima noastra. Noi nu putem controla ce fac altii dar Dumnezeu ne atentioneaza personal pe noi sa ne uitam in partea noastra launtrica – inima. Aici doar noi decidem sa ingaduim ca amaraciunea sa se transforme in minie sau in suparare. Apoi minia si suprarea se transforma in resentiment si resentimentul trece in razbunare formind un lastar de amaraciune in inima noastra.

Ca sa putem birui o asa stare din inima e bine de la inceput sa nu lasam ca amaraciunea si supararea sa ramina in inima noastra; ci cit depinde de noi sa resolvam pe moment orice situatie tensionata. In acele momente sa ne rugam lui Dumnezeu ca sa ne ajute sa putem ierta , sa ne putem smeri daca e cazul, si sa tacem ca sa potolim o neintelegere. El e Tatal nostru care mereu are grija de noi si ne da biruinta ori de cite ori apelam la ajutorul Sau.





Melodia zilei:

 Imprintband - Solnste Vostanet (Soarele va rasari)


 


 Rugaciunea zilei:Doamne ne rugam astazi ca sa ne dai putere sa iertam si sa nu lasam ca amaraciunea sa patrunda in inima noastra.


 


 


Multumim olea pentru slujire!


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Faceţi căutări: