Un produs Blogger.
RSS

Daily Bread: 20 mai 2012

Pachetul zilei de azi a fost pregatit de Kostinush!
Gandul zilei:
Sa fii tu insuti intr-o lume care, in mod constant, incearca sa faca din tine altceva este cea mai mare realizare. Ralph Waldo Emerson

Meditatia zilei:
 Astazi este o zi de relaxare ...de frumusete cand incercam sa scoatem la iveala ce este mai bun din noi . Ne imbracam cu ce avem mai bun ....incercam sa aratam cat mai "proaspeti " la chip si pornim sa ne aratam "frumusetea.
Ma intreb doar ...pana cand o sa ne tot mintim ....cand o sa incetam sa ne ascundem dupa aparente .....
Ne este rusine si jena sa aratam rau atunci cand suntem ? Astazi este in principiu o zi de relaxare de odihna in Domnul? Dar mai este ea o zi de odihna cand ne luptam sa ne ascundem si sa aratam scilipitor astazi si fresh?
Cum se numeste oare ...."fatarnicie?".
E cinstit si corect fata de DOmnul, fata de noi si ma intreb de multe ori nu facem si noi cum face lumea.
Venim si spunem... nu ai voie sa faci aia si aia in ziua de duminica ca e pacat ( sa faci o mancare, sa speli o haina la urgenta ..oricum o spala masina si altele..) dar oare fatarnicia nu e un pacat ...nu este oare lumea in noi cu adevarat?
Ce este cu adevarat lume in noi..... o farfurie spalata... sau un pacat in inima si in fiinta nostra?
Ce am facut de fapt din aceasta zi minunata de zi de odihna in DOMNUL? ..., in cazul acesta a unei simple fatarnicii nu am facut-o oare o zi ca toate zilele ? o mai cinstim noi la adevrata ei valoare ?
Poate vi se pare un lucru mic sa iti ascunzi o stare si sa incerci sa te arati oamenilor astazi cel mai bun"TU" chiar daca poate acel "TU" in realitate nu exista,dar daca cercetam situatia mai aproape la adevarata ei valoare oare nu asta este "LUMEA? " .....a arata ce nu esti ... a te ascunde .....si atunci cu ce ne deosebim de restul?.
Doresc tuturor o duminica in odihna DOMNULUI!

Melodia zilei:
Kilauea feat. Daniel Ho - Never Look Back ( instrumental - Vineyard Jazz )

Rugaciunea zilei:
Doamne TATA iti multumesc pentru aceasta zi deosebita ......si este deosebita pentru ca suntem ai tai si esti prezent in vietile noastre secunda cu secunda .....ajuta-ne Doamne sa o facem si noi deosebita in inimile noastre si lasam frumusetea "Ta" sa intre in vietile noastre . AMIN


Multumim Kostinush pentru slujire!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Faceţi căutări: