Un produs Blogger.
RSS

Daily Bread: 18 dec. 2011

Pachetul zilei de azi a fost pregatit de beth!
Gandul zilei:
“Nu ti-am dat Eu oare porunca aceasta: Intareste-te si imbarbateaza-te!? Nu te teme, si nu te ingrozi, caci Domnul, Dumnezeul tau, este cu tine in tot ce vei face!” Iosua 1:9

Meditatia zilei:
Sa avem credinta !

De-atatea ori in viata trecem prin clipe grele… prin necazuri, sau situatii in care, fara voia noastra, suntem fortati sa luam decizii care nu ne plac, dar care trebuie rezolvate. Si avem in Biblie atatea versete pline de promisiuni, Domnul de-atatea ori ne-a repetat ca e langa noi, ca nu ne lasa singuri, ca nu ne va da mai mult decat putem duce. Anul acesta am experimentat de cateva ori ceea ce exprima melodia zilei. Am trecut prin situatii grele, au fost momente in care avem impresia ca Domnul m-a parasit, ca sunt singura. Parca rugaciunile mele se opreau la tavan, Domnul era departe, si nimic altceva nu ma putea mangaia. Aceasta cantare e una prin care Domnul mi-a vorbit in mod deosebit.
Cand vine necazul, cand cel rau ne ispiteste, suntem tentati sa renuntam atat de usor! Un moment ne-ar trebui doar ca sa zicem “Doamne, nu mai pot. Renunt. “ Cat e de simplu ! Ce-ar fi fost daca facea si Domnul Isus la fel pe Golgota ? Sa fi spus, “Tata, pana aici am rezistat, acum nu mai pot. E prea mult.” Ce se intampla cu noi ?
Domnul sa ne dea intelepciune, sa nu ne lasam dusi de val atat de usor. Incercarile sunt parte din viata noastra de credinta, si trebuie, vrand nevrand sa trecem prin ele. Depinde de noi CUM trecem. Biruitori, sau invinsi !? Asa ne formam, asa crestem, Domnul stie ce face cand le ingaduie in viata noastra.
Mai e un lucru care ar trebui sa ne puna pe ganduri… Avem noi ochii atintiti la rasplatire ?
Ceea ce suferim azi, odata se va transforma in Slava ! Vom primi o rasplata, pe masura credintei de aici. Iar atunci ne va parea rau ca am cedat, ca nu ne-am increzut destul in puterea Celui Preainalt.
Doamne, ajuta-ne !

Melodia zilei:
Magdalena Mircea - Sa aveti credinta
Sa aveti credinta, sa aveti rabdare
Suflete iubite care suferiti
Astazi plangeti singuri lacrime amare,
Maine impreuna veti canta slaviti !
Sa aveti nadejde, sa aveti credinta,
Sa aveti iubire, sa aveti rabdare
Nu uitati preadulcea Lui fagaduinta –
Chinul de-azi, arvuna slavei viitoare !


Suferiti necazul, biruiti ispita !
Mai aprinsa ruga inaltati in sus
Si cantand prin chinuri, sa priviti slavita
Rasplatire care ne-o va da Isus!


Pasii nostri calca drumuri tot mai grele,
Mai pustii si aspre locuri intalnim,
Dar nadejdea sfanta ne-ntareste-n ele,
Sa avem puterea sa le biruim !
Suflete zdrobite, inimi sfasiate,
Ridicati spre ceruri gandul obosit.
Nu uitati ca maine toate-or fi uitate,
Maine toate-acestea vor avea sfarsit !


Rugaciunea zilei:
Tata, cerem ajutorul Tau in a ne increde in Tine in orice vreme. Stim ca esti langa noi si cand cerul e innorat, ne-ai promis asta. Te rugam ajuta-ne sa ne purtam ca atare! Amin.


 Multumim beth pentru slujire!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Faceţi căutări: