Un produs Blogger.
RSS

Daily Bread: 25 nov. 2011

Pachetul zilei de azi a fost pregatit de OverLord!
Gandul zilei:
"El este preaiubitul Domnului, el va locui la adapost langa Dansul. Domnul il va ocroti intotdeauna si se va odihni intre umerii Lui ... Tara lui va primi de la Domnul, ca semn de binecuvantare, cel mai bun dar al cerului, roua, cele mai bune ape care sunt jos, cele mai bune roade ale soarelui, cele mai bune roade ale fiecarei luni, cele mai bune roade din muntii cei vechi, cele mai bune roade de pe dealurile cele vesnice, cele mai bune roade ale pamantului si din tot ce cuprinde el. Bunavointa Celui ce S-a aratat ..." (Deuteronom 33:12-16)

Meditatia zilei:
El este preaiubitul Domnului! Wow! Ce cuvinte impresionante! Poate vei zice ... cu siguranta ca "El" e Isus deci cum ar putea fi altfel? Insa partea interesanta e ca in pasajul citat e vorba nu de Isus, ci de Beniamin si Iosif. Waaawwww! Oameni ca mine si ca tine!
Ocrotire, odihna, binecuvantare, cele mai bune daruri ... cine nu isi doreste asta? Si totusi ... am putea zice la fel ca si fratii nostrii americani: "Where's the catch?" pentru ca in toate astea cu siguranta ca tre sa fie ceva de genul asta ...
Pai ... hai sa vedem ...
Sa locuiesti la adapost langa Dumnezeu! Lucru mare ... Dar Dumnezeu a fost prezent intr-un mod sublim si interesant in viata lui Iosif si a lui Beniamin. Unul in inchisoare, unul cu frica in suflet. Unul rupt de familie celalalt traind spaima de a nu isi mai vedea niciodata familia. Doi acuzati pe nedrept, doi oropsiti, doi care nu inteleg ce li se intampla sau cu ce au gresit, doi care tot ceea ce au vrut a fost binele celor din jur. Si totusi ... in inchisoare, departe, printre straini ... cu EL nu esti, nu vei fi niciodata nici singur, nici lipsit de ocrotire.
Si totusi e o vorba prin poporul asta al nostru (da, cica sunt totusi si vorbe si zicale bune, de bun simt si intelepte) ... "Omul sfinteste locul!" ... Ma uit la Iosif, la Beniamin, la atatia altii ... Vad prin ce trec, vad cum trec, vad ce face Dumnezeu in locurile in care ei ajung.
Asa ca next time ... cand poate esti prin puscarie ... prin casele strainilor ... pe drumuri pribeag in cautare de ceva de mancare ... sau de ce nu cu desaga plina ... nu uita tu trebuie sa fii o binecuvantare pentru locul ala in care esti. Greu sa fii cand in jurul tau e "rece" ... cand esti aratat cu degetul pe nedrept, cand esti acuzat desi ti-ai pastrat integritatea. Greu sa fii o binecuvantare pentru o "groapa" in care te arunca unii ... si mai greu atunci cand acei unii sunt poate chiar fratii tai ... Greu extrem cand EL promite binecuvantare si tu te simti din ce in ce mai afundat in gropi, intuneric si zabrelele par sa iti taie avantul si sa iti blocheze zborul.
Ce oare poti face atunci?
Unii au cantat, unii s-au rugat, unii au cerut ajutorul oamenilor ... rezultatele au fost oarecum diferite ... si totusi atat de asemanatoare ca si finalitate. Insa si pentru unii si pentru ceilalti ... TATI a fost si a ramas aproape ... a fost si a ramas binecuvantare!
Nu uita ... CEEA CE FACI ... CEEA CE ESTI ... influenteaza mai mult sau mai putin locul unde esti! Cat de mult? Cat de putin? Depinde doar de tine! Depinde de cat de departe esti hotarat sa mergi in a fi si a ramane un copil radical al TATALUI! "El este preaiubitul Domnului, el va locui la adapost langa Dansul. Domnul il va ocroti intotdeauna si se va odihni intre umerii Lui ... Tara lui va primi de la Domnul, ca semn de binecuvantare, cel mai bun dar al cerului, roua, cele mai bune ape care sunt jos, cele mai bune roade ale soarelui, cele mai bune roade ale fiecarei luni, cele mai bune roade din muntii cei vechi, cele mai bune roade de pe dealurile cele vesnice, cele mai bune roade ale pamantului si din tot ce cuprinde el. Bunavointa Celui ce S-a aratat ..."

Melodia zilei:
Lara Landon - Beloved
When no one wants to know you, wants to claim you
Or look deep in your eyes
When those you love give you up, hurt you so bad
You can't stand to fight.
Well, I've known that darkest hour
That's where I found true love
Jesus lifted me from the dead of night
And He'll never give me up.

I'm his beloved and He's mine
Nothing can separate, no space, no time
No death, no life, no person, no power
So strong is the love of my Heavenly Father
I'm His beloved.

There are days when I look away, for a moment I stray
But He's always there waiting
There are times I look in His eyes with tears filling mine
And He reaches to hold me.

Through the constant pounding on my door
From this age and its deceit
I will cry to God from my heart of hearts
He is all the strength I need.

I'm his beloved and He's mine
Nothing can separate, no space, no time
No death, no life, no person, no power
So strong is the love of my Heavenly Father.

Well, I can't make sense of it
But it's my security
Nothing can separate the love
The love He has for me.

I'm his beloved, He's mine
Nothing can separate, no space, no time
No death, no life, no person, no power
So strong is the love of my Heavenly Father.

I said, no death, no life, no person, no power
So strong is the love of my Heavenly Father
I'm His beloved
I'm His beloved, beloved.
 Rugaciunea zilei:
Indiferent de situatia in care ne aflam da-ne intelepciunea sa fim ceea ce spunem ca suntem.
Iti multumesc pentru ca Tu esti alaturi de noi in orice situatie. Iti multumesc pentru momentele de binecuvantare, te laud chiar si atunci cand poate, din diferite motive, suntem in situatii dificile. Iti multumesc pentru tot si pentru toate. Iti multumesc pentru ca zidesti in noi un caracter aparte, o fiinta noua. Iti multumesc TATI ... si nu pot sa nu iti multumesc din nou si din nou ...
 
 
Multumim OverLord pentru slujire!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Faceţi căutări: