Un produs Blogger.
RSS

Daily Bread: 24 nov. 2011

Pachetul zilei de azi a fost pregatit de olea!
Gandul zilei:
Cele mai importante lucruri din lume au fost realizate de oameni care au continuat să încerce chiar şi când se părea că nu mai este nici o speranţă.

Meditatia zilei:
Cum a biruit David pe Goliat? Biruinta lui David asupra lui Goliat a venit datorita faptului ca el credea in Dumnezeul viu si maret a lui Israel. In aceasta situatie credinta lui a fost incercata si dovedita de a fi puternica. David avea o inima pentru Dumnezeu care l- facut sa-L caute neincetat pe Domnul in orice vreme. Increderea lui in puterea Domnului a fost intarita prin amintirea experientelor anterioare cind el a cerut cu insistenta si a trait izbavirea lui Dumnezeu. Si in lupta cu Goliat el nu s-a increzut in sine insusi ci in Acela caruia nimic nu este cu neputinta. Domnul vrea ca si noi sa avem o relatie strinsa cu El ca in ceasul incercarii sa ne incredem doar in El si sa asteptam izbavirea din mina Lui. E minunat sa avem un prieten minunat si puternic ca Dumnezeul nostru viu.

Melodia zilei:
Alin Timofte Band - Tu esti minunat
Rugaciunea zilei:
Doamne ajuta-ne sa avem o relatie strinsa cu Tine si in ceasul incercarii sa ne incredem doar in Tine si sa asteptam izbavirea doar din mina Ta.


Multumim olea pentru slujire!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Faceţi căutări: