Un produs Blogger.
RSS

Daily Bread: 02 nov. 2011

Pachetul zilei de azi a fost postat de anadrya!
Gandul zilei:
Vă las pacea, vă dau pacea Mea. Nu v-o dau cum o dă lumea. Să nu vi se tulbure inima, nici să nu se înspăimânte.Ioan 14.27

Meditatia zilei:

... Ma gandeam la aceste cuvinte care ni le-a spus Domnul Isus,ca ne da, ne lasa Pacea Sa ...si o avem daca suntem dispusi sa o acceptam,daca o vrem.
Daca El ne lasa pacea inseamna ca trebuie sa Il cautam pe El.In fiecare zi trecem prin situatii care,daca nu suntem atenti ne rapesc pacea din suflet si devenim tulburati..ne enervam repede pe lucruri trecatoare.Suntem mereu pusi la incercari care nu fac altceva decat sa ne faca sa devenim fie mai puternici fie mai slabi...si in toate aceste imprejurari Dumnezeu ne da din pacea Sa pentru a putea razbi,putere sa ne ridicam din orice stare si sa luptam in continuare.Mie personal mi-a dat pacea Sa in mijlocul necazului si sunt sigura ca si la toti cei care au avut nevoie de ea...El cu dragoste a revarsat-o si in continuare o da celui care o doreste.Intr-o lume atat de agitata si grabita,in care in fiecare zi te ingrozesti de ce auzi,de ce vezi..avem nevoie de pacea lui Dumnezeu.
Spunea Richard Wumbrand ca: ''Pacea nu inseamna absenta razboiului, ci prezenta dragostei.''Si ma gandesc ca asa si este,daca avem pacea Lui cea sfanta nu suntem scutiti de lupte,dar in schimb suntem inconjurati de Dragostea Lui Dumnezeu intr-u n mod nou si special....Imi doresc ca pacea Lui Dumnezeu,care intrece orice pricepere sa ne pazeasca inimile si gandurile in Hristos Isus.(Filipeni 4.7)

Melodia zilei:
Ramona - Cauta pacea

... Cauta pacea-ntotdeauna
La-ncercare cand esti pus
De vrei sa primesti cununa
Chiar din mana lui Isus


Refren:
Cauta pacea-ntotdeauna
Ea sa fie tinta ta
Cauta pacea-ntotdeauna
Si alerga dupa ea.

Cauta pacea cand furtuna
Se abate-n jurul tau
Cauta pacea-ntotdeauna
Caci ea e din Dumnezeu

Refren

Caci in slovele divine
Chiar Isus a spus asa
Pentru vremea care vine
Va las pace pacea mea

Refren

Cand talazuri se inalta
Esti speriat si ingrozit
Insa Domnul nu te lasa
Ramai frate linistit.





Rugaciunea zilnica:


...Tata,iti multumim pentru pacea care ne-o dai in fiecare zi indiferent de imprejurarile prin care trecem,iti multumim ca esti cu noi in fiecare clipa.




Multumim anadrya pentru slujire!


 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Faceţi căutări: