Un produs Blogger.
RSS

Daily Bread: 8 oct.2011

Pachetul Zilei de azi 8 octombrie 2011 a fost pregatit de catre OverLord!


Gandul Zilei:
"Acum, nu va intristati si nu fiti mahniti ca m-ati vandut ca sa fiu adus aici, caci ca sa va scap viata m-a trimis Dumnezeu inaintea voastra ... Iosif le-a zis: Fiti fara teama; caci sunt eu oare in locul lui Dumnezeu?" (Genesa 45:5 si 50:19)
Meditatia Zilei:
Vise de copil? Ideologii? Dorinte de marire? Cam asa a fost vazut Iosif ... sau visele lui ...
Sunt memorabile cuvintele fratilor sai ... in care ii pecetluiesc soarta ... "Hai sa ... si sa vedem ce se alege de ...". Cat de adevarat si azi dupa cateva mii de ani bune ... "Hai sa ... si sa vedem ce se alege de ..." si poate ca de data asta nu mai e nevoie de vise ... ci in locul viselor unui om ... a unui grup de oameni putem aseza orice altceva.
A actiona atunci cand nu trebuie sau a face ceva atunci cand nu trebuie ... poate duce la rezultate catastrofale (si ma gandesc aici la fii lui Sceva ... saracutii de ei) ... DAR si sa stai si sa taci, sa te ascunzi, sa fugi, sau pur si simplu sa stai sa te iuti ... gandindu-te ca nu e pentru tine ... poate fi la fel de (hai sa folosesc un termen putin mai ... altfel) fatidic. De ce tocmai fatidic ... Pentru ca alegi acelasi lucru on and on ... again and again si te trezesti (daca mai reusesti) ca viata de slujire pentru tine a reprezentat leitmotivul puiului de pasare ... adica ... vine cineva la cuib ... tu casti ciocu si cine a venit iti pune ceva inauntru ... sau hai sa zicem ca te hraneste ... 
Crestinismul de consum ... a devenit un real pericol ... este un real pericol ... iar efectele incep sa se vada din ce in ce mai evident. TATI poate lua un lucru rau si sa il transforme intr-o binecuvantare ... poate face dintr-un dusman un prieten ... dar nu va da niciodata buzna ... spargand usile unui indiferent. El sta la usa si bate. Si cat de des e citat acest verset la evanghelizari ... dar cat de trist ca el e adresat in Scriptura unei biserici ... unui "inger" al acelei biserici.
Pentru toti cei ce "se straduie sa se incadreze in sistem" ... e timpul trezirii ... e timpul de a scutura tarana si de a renunta la somn si amorteala ...
Pentru toti cei "vanduti", "abandonati" uitati pe la colturile "sistemului" ... e timpul sa nu conteniti in a fi samariteni milosi, iosifi, Isusi mai mici ... chiar daca momentan doare ... chiar daca momentan fiecare dintre voi se simte "intemnitat" ... va veni o vreme cand ... va trebui sa dati dovada ... ACEA dovada care va face din voi (in ochii tuturor ... Dumnezeu sau om) ... oamenii care ati fost dintotdeauna ... "Iosif le-a zis: Fiti fara teama; caci sunt eu oare in locul lui Dumnezeu?"
Dumnezeu lucreaza la cel mai mic detaliu ... trebuie doar sa fi atent si sa intelegi raspunsul la intrebarea care ... si cand ... si atunci vei stii si locul si timpul tau! Nu vei stii niciodata cand (si obeservati ca nu zic daca ... pentru ca daca va veni cu siguranta) ... va fi ... va veni SI timpul TAU!
Melodia Zilei:
MWS - This is your time

It was a test we could all hope to pass 
But none of us would want to take 
Faced with the choice to deny God and live 
For her there was one choice to make.

This was her time 
This was her dance 
She lived every moment 
Left nothing to chance 
She swam in the sea 
Drank of the deep 
Embraced the mystery 
Of all she could be 
This was her time.

Though you are mourning, and grieving your loss, 
Death died a long time ago 
Swallowed in life, so her life carries on 
Still, it's so hard to let go.

This was her time 
This was her dance 
She lived every moment 
Left nothing to chance 
She swam in the sea 
Drank of the deep 
Embraced the mystery 
Of all she could be 
What if tomorrow 
What if today 
Faced with the question 
Oh, what would you say.

This is your time 
This is your dance 
Live every moment 
Leave nothing to chance 
Swim in the sea 
Drink of the deep 
And fall on the mercy 
And hear yourself praying 
Won't you save me 
Won't you save me.

This is your time 
This is your dance 
Live every moment 
Leave nothing to chance 
Swim in the sea 
Drink of the deep 
Embrace the mystery of all you can be 
(Repeat) 
This is your time.
Rugaciunea Zilnica:
Ajuta-ne TATI sa intelegem care ne e locul si care e timpul nostru ... Ajuta-ne sa intelegem notiunea de "astazi" si "acum".
Multumesc pentru ca esti ceea ce esti! Multumesc ca esti si vei ramane ... MEREU ... TATI!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Faceţi căutări: