Un produs Blogger.
RSS

Daily Bread: 30 oct. 2011

Pachetul zilei de azi a fost postat de OverLord!
Gandul zilei:
"Bucuria e dragoste exaltata, pacea e dragoste in repaus, lunga suferinta este dragoste induratoare, nobletea e dragostea in societate, bunatatea e dragostea in actiune, credinta e dragostea pe campul de lupta, bunatatea e dragostea in scoala si temperanta e dragostea in instruire (instructaj)." (D.L. Moody)

Meditatia zilei:
Auzim atat de multe despre dragoste ... cum ar trebui sa fie la noi, cum a fost la EL ... si de multe ori, totul se reduce, doar la vorbe ...
Atat de trist ... si poate ca nici macar nu ne mai intrebam de ce ... E destul sa alergam in cursa noastra infernala, de zi cu zi, marcati de un egoism de-a dreptul macabru. Daca nu imi aduce nici un castig si nici un avantaj de ce sa imi mai pese? De ce sa ma mai intereseze? De ce sa ma complic pentru doar ...?
Cred ca daca pe acest pamant ar fi existat un singur suflet, un singur om care sa aiba nevoie de salvare ... Cristos ar fi facut acelasi lucru care l-a facut pentru milioane de oameni. Si daca EL ar fi reactionat la fel pentru unu ca si pentru multi ... de ce ai reactiona tu altfel? Sau poate te consideri ... mai ... si aici cuvintele se vor opri in a face o comparatie inutila!!!
Atat de multe nuante ale aceluiasi cuvant, stare, sentiment. Ca sa le pastrezi e cu siguranta o lupta ... pe alocuri "surda", pe alocuri crunta, pe alocuri "nedreapta" ... o lupta in care e extrem de posibil ca in anumite momente sa fii obosit, frustrat, sa te vezi singur, sa vezi cum unu cate unu cei din jurul tau fie dau inapoi, fie "dezerteaza" ...
Vei sta poate atunci si te vei gandi ... OARE SE MAI MERITA? si cu siguranta ca dupa intrebarea aceasta ... multe altele asemanatoare isi vor incepe cavalcada in mintea ta, te vor sacai cu regularitatea si precizia unui ceas elvetian. Cum vei raspunde? Cum vei reactiona? In acele momente reactia ta trebuie sa fie una pe masura. Joyce Meyer spunea ca: "Bataiile sunt duse in mintea noastra in fiecare zi. Cand incepem sa simtim ca batalia e prea dificila si am vrea sa renuntam, va trebui sa alegem sa rezistam oricarui gand negativ si sa fim determinati in a ne ridica deasupra problemelor. Trebuie sa ne decidem si sa spunem ca nu vom renunta. Can suntem bombardati cu indoiala si frica va trebui sa luam pozitie si sa spunem: Nu voi renunta niciodata! Dumnezeu e de partea mea! El ma iubeste si ma ajuta! Voi reusi sa trec si peste asta!"
Nuante ... nuante ... nuante ...
Le vedem in fiecare zi ... Admir cu o placere deosebita nuantele cerului in fiecare dimineata in drumul spre serviciu ... ele pornesc de la un negru pal ... plin de stele la inceputul calatoriei, se schimba intr-un visiniu-rosiatic la orizont cu un albastru pal inspre bolta putin mai tarziu ... pentru ca in momentul in care intru in cladire sa fie un albastru azur de toata frumusetea.
Ce vreau sa zic cu asta? Viata e o calatorie ... in aceasta calatorie vei avea toate nuantele ... vei avea "intuneric urme de luminite" ... apoi diferite nuante de culori si stari ... pentru ca pe final sa te bucuri de decizia ta de a continua si de a merge mai departe in ciuda circumstantelor care ti-au fost potrivnice ... DAR, OARE, VEZI TU ASTA? Vezi tu asta ACUM?
R.A. Torrey spunea despre acest lucru ca: "Motivul pentru care multi esueaza in aceasta batalie e pentru ca ei asteapta pana in momentul in care batalia incepe. Motivul pentru care altii reusesc este pentru simplul fapt ca ei si-au castigat batalia cu mult timp inainte ca batalia sa inceapa, pe genunchi. Anticipeazati luptele, poarta-le pe genunchi inainte ca sa vina tentatia (ispita) si vei avea intotdeauna victoria!" E cam greu sa lupti cand pare ca tu esti singurul care o face. Te intrebi poate ... daca toti au renuntat sa mai lupte ... oare EU DE CE as mai face-o? Pentru acelasi motiv pentru care si cei 12 nu au plecat de langa Isus atunci cand foarte multi au facut-o, pentru acelasi motiv pentru care nu a facut-o Ilie desi i se parea ca a ramas singur desi pe langa el mai exista multe sute ... pentru ca tu nu esti un quitter ... pentru ca dragostea ta se materializeaza in bucurie, pace, noblete, bunatate, credinta, bunatate si temperanta ... chiar daca uneori (sau de fiecare data) toate acestea izvorasc dintr-o lunga suferinta. J.C. Ryle spunea: "Mi-e teama ca multi ar vrea gloria, dar nu doresc sub nici o forma harul. Ei ar vrea doar plata, insa fara munca, recolta (secerisul), dar nu munca, culesul, dar nu semanatul, rasplatirea, dar nu batalia. Insa din nefericire pentru acestia, la EL lucrurile NU functioneaza in acest mod!"
Tu unde te vei incadra? Cum vei reactiona ... la nuante, la ganduri, la batalii? Cum vei reactiona cand dragostea ta va trebui sa imbrace forma bucuriei, pacii, suferintei, nobletei, bunatatii, credintei, bunatatii sau a temperantei?

Melodia zilei:
Ayiesha Woods - Fight
Songwriters: James Moore, Aaron Rice, Ayiesha Shontae Woods

Been down and out, down for the count
Took the hardest round that life could bring
Stressing it, worrying
Crying 'bout every doggone thing.

Back to the wall, slow to the crawl
Steady falling or so it seems
Life is hard, can leave a scar
But that don't mean it's gotta stay that way.

We can let it break us down
Or we can turn it back around, only get stronger.

If we don't walk away
Stand on up and fight this thing
Don't run from the pain
Grit your teeth and take a swing.

Sometimes we get saved by the bell
But those times when it don't go so well
We gotta stand up and fight for it
We gotta stand up and fight for it.

Just so you know you're not alone
The promise says you can do all things
It's up to you what you gonna do
You can't lose if you've got his strength.

To add to that I've got your back
Better believe I'm down for the ride
Big or small keep pressing on
And everything is gonna be alright.

We can let it break us down
Or we can turn it back around, only get stronger.

If we don't walk away
Stand on up and fight this thing
Don't run from the pain
Grit your teeth and take a swing.

Sometimes we get saved by the bell
But those times when it don't go so well
We gotta stand up and fight for it
We gotta stand up and fight for it.

We've got a right to be free
No matter how things may seem
If there's a way out but sometimes it takes a fight
Keep your head up high and your eyes on the prize
And don't let it pass you, don't let it pass you by.

Don't walk away
Stand on up and fight this thing
Don't run from the pain
No, no, no.

Sometimes we get saved by the bell
But those times when it don't go so well, yeah
Sometimes we get saved by the bell
Those times when it don't go so well
You gotta stand up and fight for it, oh yeah
Gotta stand up and fight for it, yeah.

What you gonna do?
What you gonna do?
You gotta fight for it, yeah
Oh, gotta fight for it, yeah, yeah, yeah, yeah.

Tell me what you gonna do?
You gotta fight for it
You gotta stand up, gotta stand up
Tell me what you gonna do, yeah?
You gotta fight for it.
Rugaciunea zilei:
TATI ne lasam cu totul in mana Ta ...
Condu-ne viata, invata-ne ... calauzeste-ne!
Iti multumesc pentru ca esti ceea ce esti si ca esti ... in fiecare zi!

Multumim OverLord pentru slujire!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Faceţi căutări: