Un produs Blogger.
RSS

Daily Bread: 22 oct. 2011

Postat de Mesaj in 31.08.2010 ( inlocuire Mada )
Gandul zilei:
Coloseni 3:16 Cuvantul lui Hristos sa locuiasca din belsug in voi in toata intelepciunea. invatati-va si sfatuiti-va unii pe altii cu psalmi, cu cantari de lauda si cu cantari duhovnicesti, cantand lui Dumnezeu cu multumire in inima voastra.

Meditatia zilei:
Cuvinte pline de intelepciune, bunatate, compasiune, mangaiere curg din inima in care Hristos locuieste. Atunci cand mintea, gandurile si inima sunt indreptate inspre invatatura lui Hristos, nu putem decat sa fim o binecuvantare pentru cei din jur.
Cat de placut si inviorator este sa fim impreuna cu astfel de oameni, care au totdeauna pe buzele lor, o lauda la adresa lui Dumnezeu!
Ce timp castigat, cand oamenii placuti lui Dumnezeu se intalnesc si slavesc pe Domnul! Oare in ziua de azi mai pretuim noi partasia la adevarata ei valoare?Ce are pret in ochii nostrii astazi?Nu cumva am schimbat prioritatile din viata noastra????Fie ca Domnul sa ne cerceteze pe fiecare dintre noi astazi si sa ne ajute sa ne intoarcem la dragostea dintai !

Melodia zilei:
Angela - Daca ne-adunam in Domnul

Rugaciunea zilnica:
Sa ne rugam Domnului ca El sa ne ajute pe toti sa avem o vorbire dreasa cu sare,sa traim dupa Voia Lui,astfel incat prin atitudinea si trairea noastra de zi cu zi,cei din jurul nostru sa-L vada pe Hristos prezent si viu in viata noastra !

Multumim Mesaj!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Faceţi căutări: