Un produs Blogger.
RSS

Daily Bread: 20 oct. 2011

Pachetul zilei de azi a fost pregatit de Kostinush!
Gandul zilei:
" Asa vorbeste Domnul, care te-a facut si intocmit, si care de la nasterea ta este sprijinul tau:"Nu te teme de nimic, robul Meu Iacov, Iasraelul Meu, pe care l-am ales. Caci voi turna ape peste pamintul insetat si rauri pe pamantul uscat;voi turna Duhul Meu peste samanta ta,si binecuvantarea Mea peste odraslele tale,si vor rasari ca firele de iarba intre ape,ca salciile langa paraiele de apa. " ( Isaia CP 44 -vs-2;3;4)

Meditatia zilei:
Cum este viata ta acum? Plina de intrebari fara raspunsuri? Un pamint uscat fara apa, fara un fir de iarba? Domnul iti spune azi caci El te va binecuvanta , nu a uitat de tine va aduce rauri in viata ta ! Adu-ti aminte de promisiunile LUI adu-ti aminte de jertfa LUI , acum 2000 de ani pe cruce a spus I'LL SAY YESS pentru tine , pentru viata ta , a spus cu o inima plina de dragoste pentru tine. Nu uita cine esti , cit esti de pretuit , ce pret si ce valoare ai . Domnul te-a facut si te-a intocmit, a fost cu tine inca din pantecele mamei tale in acel loc tainc si nevazut de nimeni ,nestiut de nimeni iti stie si framantarea ta de acum din vremea aceasta , EL spune YESS pentru tine ! Alege astazi sa te increzi in iubirea LUI plina de binecuvantari ,de pace, de liniste .Crede doar si e destul.

Melodia zilei:
The Brooklyn Tabernacle Choir - I'll Say Yes
I'll say yes Lord
I'll say yes
to Your will Lord, I'll say yes
where You lead me,
I will go.
I'll say yes Lord
I'll say yes...
repeat
Rugaciunea zilnica:
 ITI multumesc Doamne pentru tot ce ai lasat in viata mea chiar daca uneori au fost zile uscate fara apa , iti multumesc ca m-ai ajutat si ma ajuti sa merg mai departe , ma incred in tine Doamne si in promisiunile tale . AMIN 

Multumim Kostinush pentru slujire!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Faceţi căutări: