Un produs Blogger.
RSS

Daily Bread: 14 oct. 2011

Pachetul zilei de azi a fost pregatit de ZuLLu!
Gandul zilei:
“Pretuieste ceea ce Dumnezeu iti vorbeste astazi si pastreaza cuvintele Lui pentru zilele grele”.

Meditatia zilei:
Isaia 43:1-7


Cum te raportezi tu la Cuvantul lui Dumnezeu ?


Intr-o vreme in care iti merge bine si n-ai parte de incercari in viata, n-ai parte de necazuri sau diferite probleme si la orizont nici macar nu se arata asa ceva... cum te raportezi la un cuvant de proorocie care te asigura ca vei trece prin ape si prin foc ?
Asa erau evreii in perioada in care Isaia le prooroceste aceste cuvinte din Isaia 43:1-7, le vorbeste acestor oameni care erau bine mersi in tara lor, nu se gandeau prea mult la faptul ca vor avea de trecut print-o robie crunta si prin greutati de nerostit si eu ma intreb oare cum s-au raportat ei la aceste cuvinte ale lui Isaia din partea Domnului pentru ei. Cine stie ce or fi zis despre Isaia ?
Totusi au trecut peste 100 de ani si aceste cuvinte au inceput sa se implineasca... evreii au trebuit sa treaca prin ape si prin foc si sa ajunga intr-o robie, o robie in care nu aveau Templu ca sa se inchine, nu aveau locuri unde sa cheme pe Dumnezeu, nu mai aveau nimic... nimic din tot ce aveau atunci cand Isaia le-a proorocit despre vremurile in care acum se gaseau, dar totusi ei si-au adus aminte de cuvintele lui Isaia si si-au cladit sperantele pe aceste cuvinte... „voi fi cu tine ... prin ape... prin foc... Eu, Dumnezeu care te-am creat.... Eu voi fi cu tine”.
Cuvintele din pasajul pe care l-am citat mai sus sunt convins ca sunt niste cuvinte cunoscute si foarte cunoscute de fiecare dintre noi, poate ca pe unii dintre noi nici nu ne mai ating aceste cuvinte minunata si incarcate cu dragostea lui Dumnezeu pentru noi.
Astazi iti este bine, dar daca vezi ca Dumnezeu iti vorbeste de vremuri grele, crede-L, El stie ziua de maine, viitorul si ce va veni si vei vedea ca te vei trezi in mijlocul vremurilor tulburi ca ai nevoie de incurajare, dar incurajarea ti-a fost daruita dinainte ca tu s-o ai mereu cu tine.
De multe ori mi s-a intamplat sa simt ca citesc din Biblie si cuvintele pe care le citesc sa parareasca pagina Scripturii si sa intre in inima mea, dar in momentele grele ale vietii mele tot ce pot sa fac este sa iau acele cuvinte care au patruns in inima mea si sa ma incurajez cu ele, sa folosesc incurajarea pe care Dumnezeu mi-a dat-o mai dinainte.
Dragii mei, sa pretuim impreuna mai mult ceea ce Dumnezeu ne vorbeste astazi si sa pastram cuvintele Lui pentru zilele grele si sa ne folosim de ele si niciodata sa nu uitam versetele din Isaia 43:1-7, caci pentru vremuri grele sunt aceste cuvinte ! 


 


Melodia zilei:

Hillsong - Isaiah 43

When you pass through the waters, I will be with you
And the waves, will not overcome you
Do not fear, for I have redeemed you
I have called you by name, you are Mine

For I am the Lord your God
I am the Lord your God
(I am) the Holy One of Israel, your Savior

I am the Lord
Do not fear

When you pass through the fire, you'll not be hurt
And the flames will not consume you
Do not fear, for I have redeemed you
I have called you by name, you are Mine

You are the Lord
I'll not fear

Rugaciunea zilnica:

Doamne, te rugam mult, in vremuri cu soare ajuta-ne sa pretuim Cuvantul Tau cel viu ca in vremuri cu nori Cuvantul Tau sa ne faca sa vedem soarele. Multumim !

 

Multumim ZuLLu pentru slujire!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Faceţi căutări: